AnnaDd88
Fanka BB :)
u mnie synuś chwytal sie za gloweMiałam usg w moje 30 urodziny i taki mi malutka prezent zrobiła. Machała do mnie obiema rączkami tak, że udało się paluszki policzyć. Cudowne uczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie synuś chwytal sie za gloweMiałam usg w moje 30 urodziny i taki mi malutka prezent zrobiła. Machała do mnie obiema rączkami tak, że udało się paluszki policzyć. Cudowne uczucie
@Ana650 bardzo mi przykro z powodu twojej straty. Myślę, że musisz dać sobie czas na zaakceptowanie tego, żebyś mogła się w pełni cieszyć maleństwem, które z Tobą zostało.
Mieszkam w Skierniewicach
@Magddaa88 jeszcze nie myślałam dużo na temat porodu ale skłaniam się ku temu, żeby rodzić w szpitalu w Brzezinach. Mam bliżej niż do Łodzi i słyszałam same dobre opinie na temat tamtego oddziału ginekologii i położnictwa.
Ja też od tygodnia czuję bąbelki w podbrzuszu ale nie jestem pewna, czy to dziecko czy moje wiecznie bulgoczące jelita
Jeszcze dodam, ze w każdym szpitalu czasami dzieją się różne historie. I jeżeli zaczelaby się akcja porodowa I byłabym się że nie zdążę do Łodzi to jechalabym oczywiście do tych Brzezin bo są najbliżej. Więc nic nigdy nie wiadomo ja mam termin na 7.05 może się tam spotkamy@Ana650 bardzo mi przykro z powodu twojej straty. Myślę, że musisz dać sobie czas na zaakceptowanie tego, żebyś mogła się w pełni cieszyć maleństwem, które z Tobą zostało.
Mieszkam w Skierniewicach
@Magddaa88 jeszcze nie myślałam dużo na temat porodu ale skłaniam się ku temu, żeby rodzić w szpitalu w Brzezinach. Mam bliżej niż do Łodzi i słyszałam same dobre opinie na temat tamtego oddziału ginekologii i położnictwa.
Ja też od tygodnia czuję bąbelki w podbrzuszu ale nie jestem pewna, czy to dziecko czy moje wiecznie bulgoczące jelita
Ja mam bóle od początku ciąży, co doprowadza mnie do obłędu. Początkowo pobolewało jak na okres ale od jakiś 2 tygodni doszły tak jakby delikatne skurcze i kłucia. Czuję jak się wszystko tam napina i twardnieje. Ginekolog mówi, że jest ok ale nie umiem zaufać lekarzom i się strasznie denerwuje. Mój poprzedni lekarz, do którego chodziłam prywatnie, w szpitalu po moim poronieniu udawał, że mnie nie zna (pozostawię to bez komentarza ), a obecny lekarz traktuje jak histeryczkę.Gosik ja lezalam w Brzezinach w poprzedniej ciazy w 21t. z powodu boli brzucha.
To ja chyba najmłodsza Mama jestem [emoji6] 22 lata
Ja wam powien ze ja jak zaszlam w 1 ciaze mialam 18 lat urodzilam majac 19 i zaszlam za chwile w kolejna ciaze i wtedy to ja sie czulam jak ufoludek. Te spojrzenia ludzi, obgadywanie ze gowniara zrobila sobie dziecko a za chwole drugoe itp. Nie ma co sie przejmowac bo ludzie zawsze patrza dziwnie.W sumie nie czuje różnicy między badaniami teraz A kiedy miałam 31 lat . U mojego synka w grupie przedszkolnej nie ma mam po 20- stce- wszystkie bliżej 35- tego i 40- tego roku życia . Ja mam sporo koleżanek rodzących w tym wieku- zarówno pierwsze jak i kolejne dzieci. Koleżanka starała się 19 lat...I w styczniu urodziła w wieku 42- lat.
piwkny prezent ,Miałam usg w moje 30 urodziny i taki mi malutka prezent zrobiła. Machała do mnie obiema rączkami tak, że udało się paluszki policzyć. Cudowne uczucie
o kurcze bez obrazy ale myslalan ze jestes starsza. Nie wiem nawet dlaczegoJa mam 20 [emoji4]