Lilianne91
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, a jak to u Was z wagą wygląda? Mi nagle w 8 tygodniu waga skoczyła w górę o 1kg, później do 15 tc wszystko stało w miejscu i 2 dni temu znowu pik o 0,8kg w górę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie, że z Twoim maleństwem wszystko dobrze [emoji4] Jeśli u mnie tak będzie, to już będę najszczęśliwszą przyszłą mamą na świecie [emoji16]@roki_1991 -każda strata jest straszna i niesprawiedliwa ale właśnie o to ogarnięcie dla dziecka w domu mi chodziło. @Juustiik2607 może ale to tak jak napisalaś-tylko prawdopodobieństwo. U mnie w usg ryzyko wyjściowe było wysokie z powodu wieku- po usg przeskoczyło na średnie (usg było dobre)- A wyniki pappa mimo właśnie mojego wieku wyszły z ryzykiem małym.
to fajnie malutko przybrałaś. Ja juz mam 3 kg na plusieDziewczyny, a jak to u Was z wagą wygląda? Mi nagle w 8 tygodniu waga skoczyła w górę o 1kg, później do 15 tc wszystko stało w miejscu i 2 dni temu znowu pik o 0,8kg w górę.
Też się skusiłam na ciążowe jeansy z lidla i są jeszcze za luźne. Na jakieś imprezy rodzinne, gdzie wiem że będę długo siedzieć np przy stole wybieram sukienki, a do tego rajstopy z pasem silikonowym, który jest ponad brzuszkiem i teraz jest to dla mnie wybawienie, nic nie uciska i czuję się komfortowo [emoji16] Większość moich spodni już schowalam głęboko w szafie, zostały może 2 pary, które mogę zapiac w pasie za pomocą "przedłużki-gumki do włosów" [emoji23]No własnie ja też mam te z Lidla w moim normalnym rozmiarze, ale wciąż są za luźne. Chyba przerzucę się na legginsy i tuniki/sukienki. Miała któraś polarowe legginsy z H&M?
Wszystkiego najlepszego [emoji5][emoji512]Wow ile tu juz jest naklikane!! Nie nadążam
Witam nowe majowe mamusie! Duzo nas juz jest.
Ja z rana byłam na występie syna w przedszkolu, wzruszajace chwile
Teraz pomalu przygotowuje jedzonko na sobote, bo stuknie mi 32 lata i robię impreze dla rodziny jak zawsze.
Teraz sie polozylam bo cos mnie kluje brzuszek.
Co do spodni to staram sie juz raczej nosic ciazowe, bo o wiele w nich wygodniej, w zwykłych dopinam sie na styk!
W ogole w teh ciazy to mi szybko ten brzuch rosnie, 4 msc a juz widoczny, co to bedzie w 9-tym?
@Ana650 wspolczuje utraty maluszka, przytulam
@roki_1991 nie mysl o tym snie po prostu i się nie przejmuj
@Violett jak sie czujesz, lepiej Ci z tym brzuszkiem, boli jeszcze, stawia sie?
@Ann_ posylam sposob na spodnie
https://1.bp.blogspot.com/-Tk8Ks8Gr...ZJMDpEt-miEi-PeMbFilRnmBQCLcB/s1600/gumka.png
Będzie, będzie- zobaczysz @Rossiczka - ja mam 4 kg na plusie i jak mniemam jestem rekordzistą - z synem przytylam 19 kg więc pewnie czeka mnie powtórka z rozrywki @Gosik880 witajCudownie, że z Twoim maleństwem wszystko dobrze [emoji4] Jeśli u mnie tak będzie, to już będę najszczęśliwszą przyszłą mamą na świecie [emoji16]