reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
mi brzuch już wyskoczył. W ciazy z Tobiaszem długo chodziąłmw normalnych ciuchach... a teraz to co innego. Fakt ze troche ubran ciążowych po dwóch ciązach mam więc nie musiałam w żaden sposób się męczyć.

Wow ile tu juz jest naklikane!! Nie nadążam:)
Witam nowe majowe mamusie! Duzo nas juz jest.
Ja z rana byłam na występie syna w przedszkolu, wzruszajace chwile :)
Teraz pomalu przygotowuje jedzonko na sobote, bo stuknie mi 32 lata i robię impreze dla rodziny jak zawsze.
Teraz sie polozylam bo cos mnie kluje brzuszek.
Co do spodni to staram sie juz raczej nosic ciazowe, bo o wiele w nich wygodniej, w zwykłych dopinam sie na styk!
W ogole w teh ciazy to mi szybko ten brzuch rosnie, 4 msc a juz widoczny, co to bedzie w 9-tym? ;)
@Ana650 wspolczuje utraty maluszka, przytulam
@roki_1991 nie mysl o tym snie po prostu i się nie przejmuj
@Violett jak sie czujesz, lepiej Ci z tym brzuszkiem, boli jeszcze, stawia sie?
@Ann_ posylam sposob na spodnie

https://1.bp.blogspot.com/-Tk8Ks8Gr...ZJMDpEt-miEi-PeMbFilRnmBQCLcB/s1600/gumka.png

No to i ja wreszcie się odezwę :) - witajcie :)- mam termin na początek maja i zaczęłam wczoraj 15 tc.Jestem po usg prenatalnym i teście pappa.Wyniki w porządku. To moja trzecia ciąża. Pierwsza zakończyła się poronieniem i mam 6,5 letniego synka. Mam nadzieję że mnie przygarniecie ;)
Witamy cieplo i zapraszamy:-)

@Misiactwo tez.mam cukrzyce ciazowa wiec jesli chcesz porozmawiac to smialo :-)

@Sechmet nie przejmuj sie czy kilka kg wiecej czy mniej. Jesli nie masz problemow zdrowotnych to co za roznica. Wazne ze jestes szczesliwa mama :-)

reklama
Do góry