reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Hej dziewczyny. Trzymajcie proszę kciuki, idę na 10:30 na prenatalne.. Wyniki pappy mam już od piątku ale bałam się wam przyznać bo nie wiem czy są dobre czy nie i mega się stresuję :/ a dodatkowo wczoraj miałam akcję z usg w medicover - miałam iść na wizytę kontrolną i im padło oprogramowanie, odwoływali po jednej pacjentce, oczywiście już pod gabinetem. Ile się stresu najadłam to moje, myślałam że chociaż podejrze przed dzisiejszym czy ma dwie rączki i nóżki

reklama
Hej dziewczyny. Trzymajcie proszę kciuki, idę na 10:30 na prenatalne.. Wyniki pappy mam już od piątku ale bałam się wam przyznać bo nie wiem czy są dobre czy nie i mega się stresuję :/ a dodatkowo wczoraj miałam akcję z usg w medicover - miałam iść na wizytę kontrolną i im padło oprogramowanie, odwoływali po jednej pacjentce, oczywiście już pod gabinetem. Ile się stresu najadłam to moje, myślałam że chociaż podejrze przed dzisiejszym czy ma dwie rączki i nóżki
Trzymamy kciuki, powodzenia :happy:

Trzymam kciuki!

Zmijka na pewno wszystko jest dobrze. U mnie tez usg w czwartek na 9.30, ale na pappa bede czekac. Z tym ze jesli nie zadzwonia w 3 dni znaczy ze nie ma podwyzszonego ryzyka. Przekonalam sie w kwietniu ze dotrzymuja tego terminu bo 3 dni minelo w niedziele a mimo to cala niedziele dobijali sie do mnie goraco :( wiec ja bede umierac teraz w stresie znow do niedzieli :(

Dzień dobry wszystkim :) ja jeszcze tylko godzinę w pracy i wychodzę:) mam w planach umyć okna skoro taka wiosenna pogoda dzisiaj ;)
Mdłości jakby ustały, senność pozostała, za to wzdęcia powróciły :(

reklama
Do góry