reklama
dziupla
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji7]Udało się! Wszystko dobrze, chłop jak dąb się okazało, tydzień starszy więc 13+0 Baaaardzo się cieszę ))Zobacz załącznik 912118
dziupla
Zazdraszczam tym, co już czekają na swoje wizyty ale tak pozytywnie oczywiście
Ja muszę czekać 2 tygodnie jeszcze... [emoji849]
Ciekawe, czy też tak szybko poznam płeć. Syna płeć poznałam w 22 tygodniu dopiero i w sumie nie nastawiam się na szybciej tym razem
Ja muszę czekać 2 tygodnie jeszcze... [emoji849]
Ciekawe, czy też tak szybko poznam płeć. Syna płeć poznałam w 22 tygodniu dopiero i w sumie nie nastawiam się na szybciej tym razem
gratulacje, piękne zdjęcieUdało się! Wszystko dobrze, chłop jak dąb się okazało, tydzień starszy więc 13+0 Baaaardzo się cieszę ))Zobacz załącznik 912118
Maaaadzik84
Zmijka gratulacje
Nikooś trzymamy kciuki
U mnie okienka umyte, także ja zadowolona. Czy są jeszcze jakieś mamy mające hopla na punkcie porządków?
Pamietam kiedyś mieliśmy z mężem sprzątająca sobotę wszystko na tip top i ja uśmiech od ucha do ucha tak szczęśliwa a mój kochany maz do mnie mówi : Ty jesteś nienormalna, Ty się naprawdę cieszysz z tych porządków powiedzcie ze nie tylko ja tak mam
Nikooś trzymamy kciuki
U mnie okienka umyte, także ja zadowolona. Czy są jeszcze jakieś mamy mające hopla na punkcie porządków?
Pamietam kiedyś mieliśmy z mężem sprzątająca sobotę wszystko na tip top i ja uśmiech od ucha do ucha tak szczęśliwa a mój kochany maz do mnie mówi : Ty jesteś nienormalna, Ty się naprawdę cieszysz z tych porządków powiedzcie ze nie tylko ja tak mam
gooskaw
Te testy z krwi pappa to istny diabel. Co mnie podkusilo zeby sie teraz martwic ? Nie mam przelicznika MOM a jutro podjade do gabinetu gdzie mialam usg... i dostaje swira bo mam b. Niskie parametry wolnej bety i pappy :-(
@Smile4u czy Ty moze umiesz przeliczyc badz znasz przelicznik z IU/l na mom?
Beta 29.16
Pappa 0.98
Beta 29.16
Pappa 0.98
Rossiczka
Moderatorka
@roki_1991 nie musisz się zgadzać z teorią tluszczyku na brzuchu. Ja akurat tą informację mam z dobrego źródła ;-) więc zdanie podtrzymuję.
@Zmijka25 gratulacje ! Kolejna której synka będę zazdrościć ;-)
@Maaaadzik84 Ja nienawidzę sprzątać, nie ma dla mnie nic gorszego. A sprzątanie w weekend uważam za wielką zbrodnię. Dzień wolny marnować na porządki. Za to uwielbiam jak w domu jest porządek. Więc u nas ten temat został inaczej rozwiązany i dwa razy w tygodniu przychodzi Pani i mi ogarnia moją przestrzeń ;-)
@Maaaadzik84 Ja nienawidzę sprzątać, nie ma dla mnie nic gorszego. A sprzątanie w weekend uważam za wielką zbrodnię. Dzień wolny marnować na porządki. Za to uwielbiam jak w domu jest porządek. Więc u nas ten temat został inaczej rozwiązany i dwa razy w tygodniu przychodzi Pani i mi ogarnia moją przestrzeń ;-)
reklama
roki_1991
Zmijka gratulacje
Nikooś trzymamy kciuki
Tylko ty tak masz nie no, pewnie nie, ale ja należę do tych którzy sprzątać nie lubią, więc cię nie zrozumiem
Te testy z krwi pappa to istny diabel. Co mnie podkusilo zeby sie teraz martwic ? Nie mam przelicznika MOM a jutro podjade do gabinetu gdzie mialam usg... i dostaje swira bo mam b. Niskie parametry wolnej bety i pappy :-(
Beta 29.16
Pappa 0.98
O to to. Mam dokładnie ten sam problem. Betę mam taką mniej więcej jak ty, tylko pappa mam mega wysokie bo 6.11 i też się martwię czy to dobrze.... Było nie patrzeć na te wyniki krwi...
@roki_1991 nie musisz się zgadzać z teorią tluszczyku na brzuchu. Ja akurat tą informację mam z dobrego źródła ;-) więc zdanie podtrzymuję.
U mnie po prostu się nie sprawdziła teoria, dlatego powiedziałam że w nią nie wierzę chociaż fakt, jakbym ważyła 150kg to pewnie by się sprawdziła
@Rossiczka skąd masz te przeliczenia??? Chętnie się dowiem