reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Zmijka gratulacje :-)
Nikoos jak bedziesz po melduj:-)
Ja siedze w kolejce do lekarza... Niestety kolejka dluga, wiec troche to potrwa. Ale mam nerwy [emoji50] a za tydzien na prenatalnych to dopiero bedzie kumulacja [emoji38]

reklama
Zazdraszczam tym, co już czekają na swoje wizyty :) ale tak pozytywnie oczywiście :)
Ja muszę czekać 2 tygodnie jeszcze... [emoji849]
Ciekawe, czy też tak szybko poznam płeć. Syna płeć poznałam w 22 tygodniu dopiero i w sumie nie nastawiam się na szybciej tym razem ;)

Zmijka gratulacje:)
Nikooś trzymamy kciuki:)

U mnie okienka umyte, także ja zadowolona. Czy są jeszcze jakieś mamy mające hopla na punkcie porządków?
Pamietam kiedyś mieliśmy z mężem sprzątająca sobotę wszystko na tip top i ja uśmiech od ucha do ucha tak szczęśliwa a mój kochany maz do mnie mówi : Ty jesteś nienormalna, Ty się naprawdę cieszysz z tych porządków ;) powiedzcie ze nie tylko ja tak mam:)

Te testy z krwi pappa to istny diabel. Co mnie podkusilo zeby sie teraz martwic ? Nie mam przelicznika MOM a jutro podjade do gabinetu gdzie mialam usg... i dostaje swira bo mam b. Niskie parametry wolnej bety i pappy :-(
@Smile4u czy Ty moze umiesz przeliczyc badz znasz przelicznik z IU/l na mom?
Beta 29.16
Pappa 0.98

@roki_1991 nie musisz się zgadzać z teorią tluszczyku na brzuchu. Ja akurat tą informację mam z dobrego źródła ;-) więc zdanie podtrzymuję.

@Zmijka25 gratulacje ! Kolejna której synka będę zazdrościć ;-)

@Maaaadzik84 Ja nienawidzę sprzątać, nie ma dla mnie nic gorszego. A sprzątanie w weekend uważam za wielką zbrodnię. Dzień wolny marnować na porządki. Za to uwielbiam jak w domu jest porządek. Więc u nas ten temat został inaczej rozwiązany i dwa razy w tygodniu przychodzi Pani i mi ogarnia moją przestrzeń ;-)

@gooskaw z tego co na necie znalazłam to nie ma jednego przelicznika, pod uwagę brane są różne czynniki... u mnie wolne b-hcg mnożysz x0,0312 i wtedy wychodzi MoM a Pappa to mnożysz x2.58 to wychodzi MoM...

reklama
Zmijka gratulacje:)
Nikooś trzymamy kciuki:)

U mnie okienka umyte, także ja zadowolona. Czy są jeszcze jakieś mamy mające hopla na punkcie porządków?
Pamietam kiedyś mieliśmy z mężem sprzątająca sobotę wszystko na tip top i ja uśmiech od ucha do ucha tak szczęśliwa a mój kochany maz do mnie mówi : Ty jesteś nienormalna, Ty się naprawdę cieszysz z tych porządków ;) powiedzcie ze nie tylko ja tak mam:)

Tylko ty tak masz :p nie no, pewnie nie, ale ja należę do tych którzy sprzątać nie lubią, więc cię nie zrozumiem ;)

Te testy z krwi pappa to istny diabel. Co mnie podkusilo zeby sie teraz martwic ? Nie mam przelicznika MOM a jutro podjade do gabinetu gdzie mialam usg... i dostaje swira bo mam b. Niskie parametry wolnej bety i pappy :-(
@Smile4u czy Ty moze umiesz przeliczyc badz znasz przelicznik z IU/l na mom?
Beta 29.16
Pappa 0.98

O to to. Mam dokładnie ten sam problem. Betę mam taką mniej więcej jak ty, tylko pappa mam mega wysokie bo 6.11 i też się martwię czy to dobrze.... Było nie patrzeć na te wyniki krwi...

@roki_1991 nie musisz się zgadzać z teorią tluszczyku na brzuchu. Ja akurat tą informację mam z dobrego źródła ;-) więc zdanie podtrzymuję.

@Zmijka25 gratulacje ! Kolejna której synka będę zazdrościć ;-)

@Maaaadzik84 Ja nienawidzę sprzątać, nie ma dla mnie nic gorszego. A sprzątanie w weekend uważam za wielką zbrodnię. Dzień wolny marnować na porządki. Za to uwielbiam jak w domu jest porządek. Więc u nas ten temat został inaczej rozwiązany i dwa razy w tygodniu przychodzi Pani i mi ogarnia moją przestrzeń ;-)

U mnie po prostu się nie sprawdziła teoria, dlatego powiedziałam że w nią nie wierzę ;) chociaż fakt, jakbym ważyła 150kg to pewnie by się sprawdziła :D

@Rossiczka skąd masz te przeliczenia??? Chętnie się dowiem :)

Do góry