reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Hej dziewczyny. Trzymajcie proszę kciuki, idę na 10:30 na prenatalne.. Wyniki pappy mam już od piątku ale bałam się wam przyznać bo nie wiem czy są dobre czy nie i mega się stresuję :/ a dodatkowo wczoraj miałam akcję z usg w medicover - miałam iść na wizytę kontrolną i im padło oprogramowanie, odwoływali po jednej pacjentce, oczywiście już pod gabinetem. Ile się stresu najadłam to moje, myślałam że chociaż podejrze przed dzisiejszym czy ma dwie rączki i nóżki
Trzymamy kciuki!

reklama
Udało się! Wszystko dobrze, chłop jak dąb się okazało, tydzień starszy więc 13+0 :) Baaaardzo się cieszę :)))
20181030_113340.jpg

Załączniki

• 20181030_113340.jpg
    20181030_113340.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 651
Gratulacje :) fajnie ze tak wczesnie znacie plec, u nas mozna sie umowic na tzw gender scan najwczesniej w 16+2 a w szpitalu mowia w 20tyg. Ja w 15tyg bede u pl gin i moze zapytamy wtedy :) ja w sumie jesrem pewna chlopca ale synek dopytuje wiec pewnie bedziemy chcieli potwierdzic.

Gratulacje :) fajnie ze tak wczesnie znacie plec, u nas mozna sie umowic na tzw gender scan najwczesniej w 16+2 a w szpitalu mowia w 20tyg. Ja w 15tyg bede u pl gin i moze zapytamy wtedy :) ja w sumie jesrem pewna chlopca ale synek dopytuje wiec pewnie bedziemy chcieli potwierdzic.
Na razie lekarka powiedziała że jeszcze oglądamy wyrostek płciowy nie narządy, ale raczej na pewno chłopak [emoji14] chociaż żartowała żeby pokoiku jeszcze nie malować

Kari ja mam kolejną wizytę w 15+1 więc mam nadzieję że już poznam płeć tak samo. Kiedyś myślałam, że wytrzymam cała ciążę bez poznania płci ale chyba bym nie dała rady [emoji1]

Zmijka25 gratuluję zdrowego dzidziusia, super wieści.

Ann ja bardzo chcialam nie poznac plci do porodu [emoji4] i dalabym rade bo jestem pewna naprawde ze to chlopiec. Wiec ja sie juz czuje jakby mi powiedzieli [emoji23] ponad to to dla mnie bez roznicy, chce zdrowego bobaska, nic wiecej. Takie bylo zalozenie ze tobimy sobie niespodzianke ale odkad moj syn byl ze mna na usg w 10 tyg tak nie ma dnia zeby temat dzidziusia sie nie przewijal i nie wymyslal imion a co za tym idzie byl ciekawy czy to braciszek bo pan doktor mu powiedzial ze dzidzius za malutki i nie wie czy to siostrzyczka czy braciszek ale na pewno jedno z tego [emoji23]

reklama
Do góry