zniewolona
Fanka BB :)
Dzien dobry, mam nadzieje ze dobry bo chyba ostatni w pracy i juz sie nie moge doczekac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam dzisiaj wizyte.. Cztery tygodnie temu wyszło, że termin porodu z Om i usg różni się o dwa dni dzisiaj, że o ponad dwa tygodnie. Z Om termin na 27.05 a z usg teraz 14.06. Z tym, że dziecko ma 3,01cm a jak sprawdzałam w internecie to około 3 cm to jest wlasnie 10tydz a nie jak mi wyszło u lekarza 8tydz.
Zastanawiam się czy jechać za jakieś 2 tygodnie do innego lekarza jeszcze czy faktycznie poczekać 4 tygodnie i iść do tego co prowadzi mi ciążę.
Tylko jak poczekam a okaże się że program coś źle wyliczył to będzie za późno żeby sprawdzić NT i kość nosowa. I nie wiem co robić. Niby ufam temu lekarzowi ale zawsze jakis niepokój jest..
Hej dziewczyny, mam takie głupie pytanie. Jutro tez ide na prenatalne, i nie wiem czy jakoś konieczne jest żeby mieć pełen pęcherz czy mogę się normalnie załatwić przed badaniem [emoji28]i czy jakoś trzeba się przygotować, np nie jeść/pić czegoś?
To ja tez mam pytanie to usg prenatalne to juz przez brzuch czy dopochwowo?
Dzien dobry, mam nadzieje ze dobry bo chyba ostatni w pracy i juz sie nie moge doczekac
W końcu mogłam bo obudziłam się przed dzieckiem, co się zdarzyło może z dwa razy w życiu [emoji14] ja się obudziłam po 7, a Mały wstał po 8, także grubo@zniewolona zazdroszczę, ja jeszcze jutro muszę być w pracy. Za to piątek mam wolny
@dziupla ale żeś się rozpisała [emoji14] Taki nasz urok, że w ciąży mamy mix nastrojów. Ja ostatnio oglądałam serial 13 powodów.. i ryczałam jak głupia
Moje dzieciątka ważyły identycznie - oboje 3800. Też udało mi się bez pękania i nacinania