reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja to marze o malym brzuszku ale pewnie na marzeniu sie skonczy. Z synami mialam spore brzuchy choc pojawily sie pozno kolo 5 mies. A z corka juz w 13 tyg mialam brzuch a w 14 poronilam, ale mysle ze bylby wielki.

Ja to marze o malym brzuszku ale pewnie na marzeniu sie skonczy. Z synami mialam spore brzuchy choc pojawily sie pozno kolo 5 mies. A z corka juz w 13 tyg mialam brzuch a w 14 poronilam, ale mysle ze bylby wielki.
@kari21 ja tez miałam spore brzuszki, z córką nawet większy... Pamiętam jak koło 40 tyg. ledwo mogłam się ruszać :p

A właśnie - do tych dzieciatych już mamusiek - urodziłyście poprzednie szkraby w terminie? Przed? Po?
Ja urodziłam 5 dni po terminie.
Od dnia terminu chodziłam codziennie na ktg i kontrolę u lekarza, w 4 dzień zapis się nie spodobał lakarzowi i kazał przyjechać wieczorem na IP, by powtórzyć badanie. Lekarce dyżurnej też nie spodobał się zapis i kazali mi zostać już w szpitalu, było to po 22. O 4 rano dostałam pierwsze bóle, urodziłam o 23:27 :D

Hej!
Pamiętacie mnie jeszcze?
Niestety nie mam szans być na bieżąco, więc będę od czasu do czasu pisać z doskoku co tam u nas.
Byłam w zeszłym tygodniu na wizycie, jest dzidziusia serduszko bije. Jednak nie czekaliśmy do imprezy roczkowej starszaka z radosna nowina, już wiedzą i moi rodzice i teście. Objawów nadal nie mam żadnego, no ŻADNYCH. Często zapominam, że jestem w ciąży, serio. Jak brzuszek urośnie to będę pamiętać, a tak za dużo się dzieje [emoji14] w poniedziałek idę na kolejną wizytę, do innego lekarza, chce zobaczyć, który mi się bardziej spodoba. No i liczę na zwolnienie, bo kończy mi się rodzicielski w przyszłym tygodniu. Wolałabym nie wykorzystywać zaległego urlopu wypoczynkowego.

reklama
Ja urodziłam 5 dni po terminie.
Od dnia terminu chodziłam codziennie na ktg i kontrolę u lekarza, w 4 dzień zapis się nie spodobał lakarzowi i kazał przyjechać wieczorem na IP, by powtórzyć badanie. Lekarce dyżurnej też nie spodobał się zapis i kazali mi zostać już w szpitalu, było to po 22. O 4 rano dostałam pierwsze bóle, urodziłam o 23:27 :D
@dziupla witaj :happy: Wiesz, ja też nie mam typowych objawów ciążowych ( może poza zmęczeniem ) , ale jak czytam tu jak niektóre dziewczyny cierpią na mdłości to się nawet cieszę że u mnie cisza :D

Do góry