AgaMy
Fanka BB :)
W ciąży bliźniaczej to chyba szybciej widać Pomyśl co to będzie za parę miesięcyU mnie druga ciaza i juz widać brzuch nie wiem czemu przecież maluchy takie malutkie [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ciąży bliźniaczej to chyba szybciej widać Pomyśl co to będzie za parę miesięcyU mnie druga ciaza i juz widać brzuch nie wiem czemu przecież maluchy takie malutkie [emoji23]
Już się boję [emoji23] chyba będę się toczyćW ciąży bliźniaczej to chyba szybciej widać Pomyśl co to będzie za parę miesięcy
@kari21 ja tez miałam spore brzuszki, z córką nawet większy... Pamiętam jak koło 40 tyg. ledwo mogłam się ruszaćJa to marze o malym brzuszku ale pewnie na marzeniu sie skonczy. Z synami mialam spore brzuchy choc pojawily sie pozno kolo 5 mies. A z corka juz w 13 tyg mialam brzuch a w 14 poronilam, ale mysle ze bylby wielki.
Ja urodziłam 5 dni po terminie.A właśnie - do tych dzieciatych już mamusiek - urodziłyście poprzednie szkraby w terminie? Przed? Po?
A właśnie - do tych dzieciatych już mamusiek - urodziłyście poprzednie szkraby w terminie? Przed? Po?
@dziupla witaj Wiesz, ja też nie mam typowych objawów ciążowych ( może poza zmęczeniem ) , ale jak czytam tu jak niektóre dziewczyny cierpią na mdłości to się nawet cieszę że u mnie ciszaJa urodziłam 5 dni po terminie.
Od dnia terminu chodziłam codziennie na ktg i kontrolę u lekarza, w 4 dzień zapis się nie spodobał lakarzowi i kazał przyjechać wieczorem na IP, by powtórzyć badanie. Lekarce dyżurnej też nie spodobał się zapis i kazali mi zostać już w szpitalu, było to po 22. O 4 rano dostałam pierwsze bóle, urodziłam o 23:27