reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Katie ja jak mam mega stres to brzuch mi twardnieje, przez to ze jestem tak chuda to czuje kamien pod skora na dole brzucha, i czuje takie lekkie ciagniecie/pieczenie. Dlatego wtedy szybko wdrazam oddychanie i uspokajanie i przechodzi.

reklama
mi też właśnie odeszły najpierw wody, po 2 h zaczęły się skurcze, a po 5h40 min synek był na świecie
To całkiem szybko poszło :)

U mnie oba porody " przeterminowane".
Pierwszy wywołany w szpitalu 13 godz. męczarni ale ostatnie 2 godz. było zzo ;)
Drugi zaczął się sam 2 dni po terminie. W szpitalu dostałam oksy na przyspieszenie ale zadziałała odwrotnie i akcja ustała. Leżałam 5 dni na patologi aż się znów zaczęło. Od pierwszego odczuwalnego skurczu do urodzenia małej 4 godz. Niestety zielone wody :(

reklama
Do góry