reklama
@justjestem wypróbuje
a otulacze to co znowu powiem,ze mialam malucha 5 lat temu i widze nowe gadzetyto u nas otulacze tula. To jest najlepsza rzecz jaka mam dla dzieci
No ja też ze powyżej 140 to dziewczynki tętno.Violett to ja slyszalam ze wyzsze tetno jest dziewczynki [emoji12]
Piszecie o różnych rzeczach i stwierdzam że jestem na maxa w tyle z tymi rzeczami. Moje dzieci już duże wiec dużo nowości. Nie mamy kompletnie nic dla dziecka ale narazie wogole nie myślę i tym bo ciąża taka mała ze mam jeszcze trochę czasu
justjestem
Moderatorka
a otulacze to co znowu[emoji4] powiem,ze mialam malucha 5 lat temu i widze nowe gadzety
Podrzucam link [emoji4] to nic nowego, nasze babcie, prababcie i prapraprapra... tez otulaly dzieci [emoji4]
Link do: Otulacz dla niemowlaka: dlaczego warto kupić? - Niemowlę - mjakmama.pl
Rossiczka ja do tych na zamek nie jestem przekonana. Outlalam Marcela albo w pieluchy bambusowe, bo byly duze, albo w otulacze tez bambusowe, zasypial w sekunde. Ale jak sie u was sprawdzily to dobrze [emoji4]
AgaMy
Fanka BB :)
Nie stresuj się, będzie dobrzeDziewczyny trzymajcie kciuki bo ja juz mam stresa ;-) o 15:40 mam pierwsza wizyte :-)
Rossiczka
Moderatorka
tez jest z przedzy bambusa. Tylko sa wieksze od pieluszek bo maja 120x120. Wiec one mi sluza do wszystkiego. Od owijania maluszka, przez przykrywanie jak kocykiem. Do robienia za recznik na plazy. Ten bambus ma jeszcze super wlasciwosc ze pod nim jest chlodniej niz na dworzu o 1-2 stopien. Wiec idealny na latoa otulacze to co znowu powiem,ze mialam malucha 5 lat temu i widze nowe gadzety
Rossiczka
Moderatorka
ja na zamek nigdy nie mialam. Kiedys od kogos dostalam na rzepy to w nocy wstajac zobaczylam ze moj syn ma stope przy buzi. Bo on zawsze musi spac odkrytyPodrzucam link [emoji4] to nic nowego, nasze babcie, prababcie i prapraprapra... tez otulaly dzieci [emoji4]
Link do: Otulacz dla niemowlaka: dlaczego warto kupić? - Niemowlę - mjakmama.pl
Rossiczka ja do tych na zamek nie jestem przekonana. Outlalam Marcela albo w pieluchy bambusowe, bo byly duze, albo w otulacze tez bambusowe, zasypial w sekunde. Ale jak sie u was sprawdzily to dobrze [emoji4]
reklama
justjestem
Moderatorka
ja na zamek nigdy nie mialam. Kiedys od kogos dostalam na rzepy to w nocy wstajac zobaczylam ze moj syn ma stope przy buzi. Bo on zawsze musi spac odkryty
Aa to przepraszam, pomylilam z Tulik [emoji23]