reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Super dziewczyny, widzę ze właściwie jesteście przygotowane z wyprawką :)
Ja nie mam nic. Już dawno ciuszki powydawaliśmy. Nie ukrywam że kompletowanie wyprawki na nowo to tez frajda :p
Te rzeczy są takie piękne dla dzieci. Ja już nie mogę się doczekać ;-)

Narazie muszę dzieci na jesień i zimę przygotować ;-)

reklama
Ufff od 2 dni próbuje nadrkbic straty w czytaniu i w koncu sie udalo. Witam nowe mamy wydaje mi sie ze juz mamy spore grono ten sierpien to musial byc wyjatkowo miłosny miesiac.
Ja dziś rano mialam taki dziwny kolor śluzu jak kawa z mlekiem poza tym zadnych objawów mam nadzieje ze to wina cysty i jest wszyatko w pozadku. Ide jutro robic wszystkie badania a ze chodze do lekarza prywatnie to pewnie za caly zestaw z 300zl wyjdzie boje sie tylko ze jak nic nie zjem rano to nefzie mi niedobrze
A za tydzien 10go mam do lekarza z wynikami.

Tak , mam parke. Więc mogę szaleć ;-)
Chociaż syn już lubi sam wybierać ubrania. Ale szanuje jego wybory, chociaż czasem jest to trudne

Ufff od 2 dni próbuje nadrkbic straty w czytaniu i w koncu sie udalo. Witam nowe mamy wydaje mi sie ze juz mamy spore grono ten sierpien to musial byc wyjatkowo miłosny miesiac.
Ja dziś rano mialam taki dziwny kolor śluzu jak kawa z mlekiem poza tym zadnych objawów mam nadzieje ze to wina cysty i jest wszyatko w pozadku. Ide jutro robic wszystkie badania a ze chodze do lekarza prywatnie to pewnie za caly zestaw z 300zl wyjdzie boje sie tylko ze jak nic nie zjem rano to nefzie mi niedobrze
A za tydzien 10go mam do lekarza z wynikami.
Też jutro idę robić badania. Ja też prywatnie. Myślę że około 400 wyjdzie... No nic ;-)
U mnie ten sam problem, że jak rano jeszcze w łóżku nie zjem to potem cały dzień źle się czuje

Nie no nie mam gotowej. Nie mam wozka, ale teraz wiem ze nie kupie juz wiecej 3w1 tylko gondole o fotelik a spacerowke pozniej taka jak mial Marceli. Ta Marcela jak lecielismy samolotem niestety poleciala do Rosji i wrocila w takim stanie, jakby kilkoro dzieci w niej jezdzilo. A jest cudna, lozeczko mamy, kupilismy dla Marcela, bo nie moglismy znalezc lozka autka, a Marceli dostanie lozko autko, gdzies wynajdziemy, bujaki, pieluszki bambusowe, otulacze, poduszeczki, spiworki do wozka, kołyska, Marceli spal w mojej ale zostala tam skad nie moge jej zabrac wiec kupie nowa no i takie drobiazgi typu zawieszki do smoczka etc to na pewno wszystkie chce miec nowe

Też jutro idę robić badania. Ja też prywatnie. Myślę że około 400 wyjdzie... No nic ;-)
U mnie ten sam problem, że jak rano jeszcze w łóżku nie zjem to potem cały dzień źle się czuje
No ja w maju wyrobilam krew karte wiec chociaz teraz 100zl mniej. Mam dokladnie tak samo musze zjeść bk inaczej mi niedobrze jutro jak bd musiala stac w kolejce to chyba padne.
Zbieram sie dk pracy na 13 a tak mi sie nie chce:( mysle ze jeszcze miesiac i ide na l4

Apropo pracy - jaka jest Wasza sytuacja zawodowa, dziewczyny? Jesteście aktywne zawodowo, czy raczej stawiacie teraz na rodzinę? A może po odchowaniu malucha chcecie szukać jakiejś innej pracy? Dużo z Was już zdecydowało się na l4 albo ma zamiar niedługo się zdecydować?
smile.gif

reklama
Apropo pracy - jaka jest Wasza sytuacja zawodowa, dziewczyny? Jesteście aktywne zawodowo, czy raczej stawiacie teraz na rodzinę? A może po odchowaniu malucha chcecie szukać jakiejś innej pracy? Dużo z Was już zdecydowało się na l4 albo ma zamiar niedługo się zdecydować?
smile.gif

Ja od niedawna zamuje sie tlumaczeniami. Wiec sama sobie rzadze [emoji4]

Do góry