reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Najważniejsze żeby nasze fasolki były zdrowe :happy:
Nie mam mdłości, piersi trochę bardziej wrażliwe i wieczorne zmęczenie - to tyle jeśli chodzi o dolegliwości ciążowe.
Moja koleżanka jest w 14 tyg.c i właśnie dowiedziała się, że będzie chłopak 8-)

A mnie drugi zdrowy synek [emoji4]

Postanowilam, ze zestne wlosy do ramion jak przyjade do Pl za miesiac [emoji4] taka zmiana :o
A masz i wiele dluzsze? Dlugie wlosy sa ekstra, wiadomo do ramion wygodniejsze. Mi ostatnio bez mojej zgody fryzjerka tak wycieniowala wlosy, a dla mnie to najgorsze co moze byc, nie lubie cieniowanych, teraz czekam az odrosna.

Patula no bardzo dlugich nie mam ale na koncach pokruszowe bo ostatnio ciagle w koku chodze, a mam takie :
IMG_2916.JPG

Załączniki

• IMG_2916.JPG
    IMG_2916.JPG
    289,9 KB · Wyświetleń: 234
reklama
Mężczyźni czasami mają więcej pytań o których my nawet nie pomyślimy. Spróbuj kiedyś:-)
Ja zawsze zapominam o tym czy tamtym chociaż sobie zapisuje, a mój mąż czuwa i podpowiada bądź sam pyta:-)
Są przydatni:p

Mój nie ma pytań ;-) poza tym przy omawianiu usg jest więc może pytać gdyby chciał.
A to wpisywanie do karty ciąży czy badanie wolę być sama niż z obstawa ;-)

Do góry