reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Migdalove trzymaj sie kochana. Mam nadzieje, ze kolejna szybko doczekasz sie malenstwa [emoji8]

Ann mam nadzieje, ze ja tez sie tak poczuje [emoji4]

Ja się rejestrowalam z córka
Enfamil przysyla kostki kartonowe którymi oznaczas wiek dziecka na fotce- od razu je wyrzucilam

Nestle - 2 próbki nan 2

Bebilon jak wyżej
Bobovita słoiczek i kaszka

Hipp najfajniejsze, bo w ciąży trójkąt do auta z imieniem dziecka. Potem przyszła paczka ze sloikiem i.łyżeczka oraz próbka mleka, a także ze zniżkami.do rossmanna . Oraz druga paczka do odebrania w rossmannie, znowu łyżeczka i słoiczek. Więc fajne
Dzięki za info :)

Hej Wam, w czwartek wieczorem trafiłam do szpitala z plamieniami, dzisiaj już wróciłam do domu. Ciąża biochemiczna... Muszę się z Wami niestety pożegnać. Trzymajcie się ciepło kochane, szczęśliwego rozwiązania! Ja muszę się oswoić z tym co się stało.
Kochana, przykro mi bardzo i zycze Wam wszustkiego dobrego! Duzo spokoju

@Ann_ bardzo chętnie dowiem się co i jak :) Ja liczyłam na poród naturalny, wody mi pięknie odeszły ale niestety po kilku godzinach poród w ogóle nie postępował, skurczy brak a wyniki z badań krwi (mimo leków) były coraz gorsze, lekarz zdecydował o CC bo bal się o zdrowie młodego... i dopiero po CC zaczął się ból... przez tydzień ledwo się ruszałam [emoji24] w ogole nie umiałam podnieść się z łóżka, masakra. Dlatego teraz chce spróbować SN... podobno ból kończy się po porodzie a nie dopiero zaczyna [emoji58]

@Ann_ bardzo chętnie dowiem się co i jak :) Ja liczyłam na poród naturalny, wody mi pięknie odeszły ale niestety po kilku godzinach poród w ogóle nie postępował, skurczy brak a wyniki z badań krwi (mimo leków) były coraz gorsze, lekarz zdecydował o CC bo bal się o zdrowie młodego... i dopiero po CC zaczął się ból... przez tydzień ledwo się ruszałam [emoji24] w ogole nie umiałam podnieść się z łóżka, masakra. Dlatego teraz chce spróbować SN... podobno ból kończy się po porodzie a nie dopiero zaczyna [emoji58]

Ja tak sie czulam po sn [emoji12] przez pierwsza dobe w ogole nie pozwolili mi wstac, ale warto walczyc, nie wyobrazam sobie cc.

reklama
Do góry