Dziwne, ze juz na poczatku masz takie bole, no ale od ciazy to moga nawet wlosy bolecA ja tak samo jak w pierwszej ciazy tak i teraz mam bol żeber. Jest on tak męczący, ze nie moge normalnie siedziec, a lezec tylko plecach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwne, ze juz na poczatku masz takie bole, no ale od ciazy to moga nawet wlosy bolecA ja tak samo jak w pierwszej ciazy tak i teraz mam bol żeber. Jest on tak męczący, ze nie moge normalnie siedziec, a lezec tylko plecach
@Ann_
Pod koniec moze sie ten polip wchlonac, a tak to bedzie, o ile lekarz nie zadecyduje, zeby go np. podwiazac, ale to zawsze jakas ingerencja..
Ja mam pytanie do Was takie czy Wasz maz, partner wchodzi z Wami na wizyte do gabinetu, w sensie ze jest podczas badania?
Ja w tamtej ciazy wchodzilam z mezem, a teraz chodze to doktora i jakos tak wieksze skrepowanie, doktor podczas badania kazal mu stanac za kotarka....;/
Kiedy wyniki?Ja.Byłam no.pobraniu i w pracy..
Mój czeka w poczekalni, a wolamy go na usg. Mój lekarz nie miałby nic przeciwko, tylko ja nie widzę potrzeby aby był przy badaniu gin czy omawianiu wyników