reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
@Ann_
Pod koniec moze sie ten polip wchlonac, a tak to bedzie, o ile lekarz nie zadecyduje, zeby go np. podwiazac, ale to zawsze jakas ingerencja..

Ja mam pytanie do Was takie czy Wasz maz, partner wchodzi z Wami na wizyte do gabinetu, w sensie ze jest podczas badania?
Ja w tamtej ciazy wchodzilam z mezem, a teraz chodze to doktora i jakos tak wieksze skrepowanie, doktor podczas badania kazal mu stanac za kotarka....;/
W poprzedniej ciąży chodziliśmy zawsze razem ja, mąż i synek. Teraz to byłam raz i tylko z młodszym synem bo mąż był w pracy. W sumie to nie wiem czy na kolejną wizytę to zabiorę. Może pojadę sama. Ale tak to nie ma problemu. Mąż chodził na usg zawsze patrzył razem ze mną.
Ann nie mam pojecia, przed pierwsza ciaza mialam zebro zlamane, wiec myslalam ze to przez to, a teraz nie wiem. W kazdym razie to minelo jakos w pierwszej ciazy kolo 16 tc to moze teraz tez.

Patula haha co racja to racja [emoji23]
Może to organizm tak reaguje na zmiany. Wiesz tam się wszystko przesuwa, macica rośnie i może dlatego taki ból odczuwasz po tym złamaniu. Ale jak w pierwszej ciąży przeszło to i teraz może przejdzie.

Mnie w pierwszej ciąży bolał kregoslup i teraz niestety powtórka z rozrywki. Nie mogę spać na plecach bo zaraz czuje takie „ciągniecie” ;/

Widzę, że dużo z Was jest już mamusiami po raz kolejny.... a mamusie po raz pierwszy tez są?
Wyczekiwane i upragnione i pierwsze po 30stce tak jak ja?

reklama
Pierwsze :)
W zeszłym tyg. miałam USG i wyraźnie było widać fasolkę :-D

No ja zostanę mamusią po raz 3 ( i to bardzo nas zszokowało ) :p
Mój syn ma 11 latek a córcia dopiero skończyła 7.[/QUOTE]

Do góry