reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@patula86 mój Niemąż pójdzie ze mną dopiero na prenatalne, tak to nie chodzi

@xszaracodziennosc trzymam kciuki za betę! Musi być dobrze !

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu !

Mam pytanie do dziewczyn które już mają 2 dzieci... czy któraś miała pierwszy poród Cc a drugi naturalny? Ja właśnie miałam pierwszy Cc ale chciałabym teraz próbować naturalnie, ale DR mówi że szanse raczej marne [emoji58]

Miłego dnia wszystkim !

reklama

Mam pytanie do dziewczyn które już mają 2 dzieci... czy któraś miała pierwszy poród Cc a drugi naturalny? Ja właśnie miałam pierwszy Cc ale chciałabym teraz próbować naturalnie, ale DR mówi że szanse raczej marne [emoji58]

Miłego dnia wszystkim !
Ja jestem po jednwj cesarce, teraz bardzo chcialabym urodzic naturalnie :) mojej przyjaciolce sie udalo :)

Miłego dnia wszystkim !
Zależy pewnie z jakiego powodu CC. Z tego co ja się orientuje jak różnica między porodami to 2 lata lub więcej to można śmiało próbować SN.

A mnie drugi zdrowy synek [emoji4]

Postanowilam, ze zetne wlosy do ramion jak przyjade do Pl za miesiac [emoji4] taka zmiana [emoji33]
Ja tak scielam właśnie teraz jak byłam w PL. Mam rozjasniane i końcówki się mega lamaly. Ale teraz się dobrze czuje. Wzięła mi fryzjerka tak trochę za ramion, ale fajna różnią jest.
Moje trzecie malenstwo mam dwoch synkow 4 latka i 21miesiecy. Marzy mi sie do kompletu dziewczynka[emoji173]
Moi chłopcy mają 4lata (w sobotę skonczyl), a drugi 9.10 też 2 lata kończy. Mamy podobne marzenie o córce. Ciekawe czy którejś się uda [emoji6]

Miłego dnia wszystkim !
Ja jestem po CC we wrześniu 2014 i porodzie SN 2 lata później. Wyszukaj sobie na FB grupę wsparcia. Jest tam bardzo dużo historii, nawet po roku od CC się udaje niektórym dziewczynom urodzić. U mnie była różnica 2lata i 10dni. Grupa nazywa się: "Naturalnie po cesarce Grupa wsparcia". Chętnie powiem Ci o moich odczuciach jeśli masz chęć [emoji4]

Mam pytanko, czy któraś z Was rejestrowała się do klubu Hipp/Nestle/Bebiko/Bebilon/Bobovita/Enfamama? Podobno przysyłają jakieś próbki. Warto?

Ja tak scielam właśnie teraz jak byłam w PL. Mam rozjasniane i końcówki się mega lamaly. Ale teraz się dobrze czuje. Wzięła mi fryzjerka tak trochę za ramion, ale fajna różnią jest. Moi chłopcy mają 4lata (w sobotę skonczyl), a drugi 9.10 też 2 lata kończy. Mamy podobne marzenie o córce. Ciekawe czy którejś się uda [emoji6] Ja jestem po CC we wrześniu 2014 i porodzie SN 2 lata później. Wyszukaj sobie na FB grupę wsparcia. Jest tam bardzo dużo historii, nawet po roku od CC się udaje niektórym dziewczynom urodzić. U mnie była różnica 2lata i 10dni. Grupa nazywa się: "Naturalnie po cesarce Grupa wsparcia". Chętnie powiem Ci o moich odczuciach jeśli masz chęć [emoji4]
Ann, ja tez chetna na opowiesc :) na naturalnie po cesarce jestem praktycznie od narodzin starszej corki, takze jestem bardzo nastawiona na porod naturalny :)

Hej Wam, w czwartek wieczorem trafiłam do szpitala z plamieniami, dzisiaj już wróciłam do domu. Ciąża biochemiczna... Muszę się z Wami niestety pożegnać. Trzymajcie się ciepło kochane, szczęśliwego rozwiązania! Ja muszę się oswoić z tym co się stało.

Mam pytanko, czy któraś z Was rejestrowała się do klubu Hipp/Nestle/Bebiko/Bebilon/Bobovita/Enfamama? Podobno przysyłają jakieś próbki. Warto?
Ja się rejestrowalam z córka
Enfamil przysyla kostki kartonowe którymi oznaczas wiek dziecka na fotce- od razu je wyrzucilam

Nestle - 2 próbki nan 2

Bebilon jak wyżej
Bobovita słoiczek i kaszka

Hipp najfajniejsze, bo w ciąży trójkąt do auta z imieniem dziecka. Potem przyszła paczka ze sloikiem i.łyżeczka oraz próbka mleka, a także ze zniżkami.do rossmanna . Oraz druga paczka do odebrania w rossmannie, znowu łyżeczka i słoiczek. Więc fajne

reklama
Hej Wam, w czwartek wieczorem trafiłam do szpitala z plamieniami, dzisiaj już wróciłam do domu. Ciąża biochemiczna... Muszę się z Wami niestety pożegnać. Trzymajcie się ciepło kochane, szczęśliwego rozwiązania! Ja muszę się oswoić z tym co się stało.
Strasznie mi.przykro :-(
Mam nadzieję że niedługo Wam się uda !
Ściskam mocno

Do góry