reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja na szybko z informacją, po tych moich dziwnych nocnych drganiach macicy popołudniu pojawiło się plamienie [emoji17] jestem po wizycie u gina, serduszko bije, przepisał duphaston 3x1 i mam się oszczędzać. Och och, tyle strachu, ale wszystko dobrze.

Hej tutaj mummy2be, jestem zalogowana pod innym nickiem, bo mummy2be to znaczy będę mumią!!!! Pomyliłam się zamiast mommy2be, ale siara :D
[emoji23]
Żegnam się z Wami @ przyszła dwa dni wcześniej.
Ale to nowy cykl i nowe szanse męża mam przy sobie, także może czerwiec będzie Nasz:biggrin2:
A wszystkim Majóweczkom życzę spokojnych 9 miesięcy i rozwiązania
Trzymajcie się;)
Powodzenia
Ja na szybko z informacją, po tych moich dziwnych nocnych drganiach macicy popołudniu pojawiło się plamienie [emoji17] jestem po wizycie u gina, serduszko bije, przepisał duphaston 3x1 i mam się oszczędzać. Och och, tyle strachu, ale wszystko dobrze.
Odpoczywaj duzo!
Dziewczyny niby 4 ciąża a czuje się jak nowicjuszka. Czy moge jeździć na rowerze?
Jak wszystko jest ok, to tak

cześć wszystkim
dwa dni temu robiłam test i wydawalo mi sie ze widzialam druga blada kreske dzisiaj mija 29 dc i narazie czekam do soboty żeby powtórzyć test
od kilku dni boli mnie brzuch jakby przed @ i obawiam się że to będzie jednak @ a nie ciąża...

reklama
Anieok jeśli jeździłas przed ciąża to śmiało siadaj. Zresztą nawet jak nie jeździła siadaj. Jazda sama w sobie nie jest groźna tylko w razie co upadek z roweru może być groźny.

Do góry