Powodzenia [emoji6]Żegnam się z Wami @ przyszła dwa dni wcześniej.
Ale to nowy cykl i nowe szanse męża mam przy sobie, także może czerwiec będzie Nasz
A wszystkim Majóweczkom życzę spokojnych 9 miesięcy i rozwiązania
Trzymajcie się
reklama
Juustiik2607
Fanka BB :)
Ja na szybko z informacją, po tych moich dziwnych nocnych drganiach macicy popołudniu pojawiło się plamienie [emoji17] jestem po wizycie u gina, serduszko bije, przepisał duphaston 3x1 i mam się oszczędzać. Och och, tyle strachu, ale wszystko dobrze.
Ja na szybko z informacją, po tych moich dziwnych nocnych drganiach macicy popołudniu pojawiło się plamienie [emoji17] jestem po wizycie u gina, serduszko bije, przepisał duphaston 3x1 i mam się oszczędzać. Och och, tyle strachu, ale wszystko dobrze.
No to teraz leż i odpoczywaj ! Wszystko będzie dobrze ...
Juustiik2607
Jeśli wszystko jest w porządku i dobrze się czujesz, a wcześniej jeździłaś regularnie to możesz [emoji846] najlepiej zapytać jeszcze lekarza prowadzącego ciążę.Dziewczyny niby 4 ciąża a czuje się jak nowicjuszka. Czy moge jeździć na rowerze?
dziupla
[emoji23]Hej tutaj mummy2be, jestem zalogowana pod innym nickiem, bo mummy2be to znaczy będę mumią!!!! Pomyliłam się zamiast mommy2be, ale siara
PowodzeniaŻegnam się z Wami @ przyszła dwa dni wcześniej.
Ale to nowy cykl i nowe szanse męża mam przy sobie, także może czerwiec będzie Nasz
A wszystkim Majóweczkom życzę spokojnych 9 miesięcy i rozwiązania
Trzymajcie się
Odpoczywaj duzo!Ja na szybko z informacją, po tych moich dziwnych nocnych drganiach macicy popołudniu pojawiło się plamienie [emoji17] jestem po wizycie u gina, serduszko bije, przepisał duphaston 3x1 i mam się oszczędzać. Och och, tyle strachu, ale wszystko dobrze.
Jak wszystko jest ok, to takDziewczyny niby 4 ciąża a czuje się jak nowicjuszka. Czy moge jeździć na rowerze?
elwira1234
Początkująca w BB
cześć wszystkim
dwa dni temu robiłam test i wydawalo mi sie ze widzialam druga blada kreske dzisiaj mija 29 dc i narazie czekam do soboty żeby powtórzyć test
od kilku dni boli mnie brzuch jakby przed @ i obawiam się że to będzie jednak @ a nie ciąża...
dwa dni temu robiłam test i wydawalo mi sie ze widzialam druga blada kreske dzisiaj mija 29 dc i narazie czekam do soboty żeby powtórzyć test
od kilku dni boli mnie brzuch jakby przed @ i obawiam się że to będzie jednak @ a nie ciąża...
reklama