reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Gratuluje dziewczyny :*** mi też niedobrze. W tej ciąży mam mdłości praktycznie od terminu @ a nawet wczesniej. Podobnie miałam w ciąży z synem, z dziewczynkami kolo 6 tygodnia pojawiły się mdłości

Mój test cos mi powiedział po włoski co musiałam sprawdzić w słowniku. Myślałam ze bedzie + lub - a było to słowo.Słownik mi powiedział ze znaczy ono ciężarna .

Załączniki

• 13648DF9-C8C4-4C9B-B2A4-ACA7A95EBD09.jpeg
    13648DF9-C8C4-4C9B-B2A4-ACA7A95EBD09.jpeg
    432,7 KB · Wyświetleń: 108
Ostatnia edycja:
Hej kochane! Wczoraj zrobiłam test już w 22dc cień już było widać, dzisiaj już taka dość wyraźna kreseczka więc jestem pełna nadziei, że w poniedziałek jak tylko przyjdą wyniki bety potwierdzające wynik testu oficjalnie tutaj do was dołączę. :) Trzymajcie kciuki! <3
O raty raty, ale było by super jakbyś została majówka. Muszę pędzić na wątek zobaczyć twój test [emoji173]

Ja rano jestem pełna energii, natomiast po południu mam spadek formy i zasypiam z synem. Mam mdłości praktycznie cały dzień, ale po południu gorsze. Pierwsze dwie ciąże wspominam dużo lepiej.

Ann ja mam odwrotnie. Rano jestem nie do zycia. Ale tez wspominam pierwsza ciaze lepiej. Nie mdlilo mnie az tak. Za to zaczal sie taki sam objaw jak w pierwszej ciazy. Chyba najgorszy. Mam takie uczucie w ustach jakbym miala nie swoja sline blee.

Ja z kolei czuję się póki co świetnie. W pierwszej ciąży mialam mdłości i wymioty praktycznie caly 1 trymestr. Oby teraz tak nie było [emoji3]

Witajcie dziewczyny, byłam odebrać wyniki bety, dzisiaj jestem w 6 tyg i 3 dni ciąży Do tej pory beta rosła prawidłowo, ale lekarzowi jeszcze ta ciąża nie wygląda tak jak powinna w pon mam kolejną wizytę, bo w zeszłym tyg. był tylko pęcherzyk. Teraz odebrałam wyniki i wynik nie jest prawidłowy
11.09 =27718,
13.09=33229.
Ale!! Wyczytałam takie zdanie "wraz z rozwojem zarodka stężenie hcg rośnie wolniej i w szóstym tyg. na podwojenie potrzebuje 96 h". Myślicie że jest szansa, że to ten przypadek....????
Link do: Poziom hCG - czy jesteś w ciąży? (pod tabelką to pisze)

reklama
Do góry