reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Ja na szybko z informacją, po tych moich dziwnych nocnych drganiach macicy popołudniu pojawiło się plamienie [emoji17] jestem po wizycie u gina, serduszko bije, przepisał duphaston 3x1 i mam się oszczędzać. Och och, tyle strachu, ale wszystko dobrze.

Super że wszystko ok ! Teraz odpoczywaj niczym księżniczka i będzie wszystko dobrze

reklama
cześć wszystkim
dwa dni temu robiłam test i wydawalo mi sie ze widzialam druga blada kreske dzisiaj mija 29 dc i narazie czekam do soboty żeby powtórzyć test
od kilku dni boli mnie brzuch jakby przed @ i obawiam się że to będzie jednak @ a nie ciąża...

Mnie tak pobolewalo podbrzusze kilka dni przed terminem @ i kilka dni po. A w poniedziałek widziałam bijące serce. Trzymam kciuki za grubą kreskę

nie wiem czy sie stresuje tym że prawdopodobnie jestem w ciąży czy to juz sa poerwsze objawy ale dzisiaj o rana jest mi mega niedobrze...
jestem w pracy ale co chwile ide do wc bo nie wiem czy nie zwymiotuje
to możliwe że juz teraz moga byc mdlosci? i czy jakikolwiek lekarz da zwolnienie z pracy?

cześć wszystkim
dwa dni temu robiłam test i wydawalo mi sie ze widzialam druga blada kreske dzisiaj mija 29 dc i narazie czekam do soboty żeby powtórzyć test
od kilku dni boli mnie brzuch jakby przed @ i obawiam się że to będzie jednak @ a nie ciąża...
Ja miałam tak samo. Przyszedł okres ale słaby a po dwóch tygodniach zaczęło mnie mdlic i kręcić sie w głowie. Zrobiłam test ale byłam pewna że niepotrzebnie bo miałam @ no i wiek w którym szansa na ciąże to 5%. Były dwie kreski. Jak widać co ma być to będzie. Bądź dobrej myśli .
W poniedziałek ide do lekarza , oby tylko dolecieć szczesliwie jutro do Polski .

nie wiem czy sie stresuje tym że prawdopodobnie jestem w ciąży czy to juz sa poerwsze objawy ale dzisiaj o rana jest mi mega niedobrze...
to możliwe że juz teraz moga byc mdlosci? i czy jakikolwiek lekarz da zwolnienie z pracy?
Oczywiście, że już możesz mieć mdłości [emoji6] Ja miałam jeden poranek z mdłościami prawdopodobnie po zagniezdzeniu się zarodka. Wtedy dało mi to do myślenia [emoji4] A pierwszy pozytywny test wyszedł 4 dni przed spodziewaną @

cześć wszystkim
Mnie brzuch od tygodnia cały czas boli jak na @, i cały czas mam wrażenie, że właśnie dostałam ten okres. Ale na szczęście nie ma, a testy z dnia na dzień coraz wyraźniejsze :)
Mnie dzisiaj jest mega niedobrze... Napilabym się kawy jak co rano i się zaczęło. W pierwszej ciąży też mnie odrzucało na sam zapach kawy. Byłam bardzo wrażliwa na zapachy...
Ja miałam tak samo. Przyszedł okres ale słaby a po dwóch tygodniach zaczęło mnie mdlic i kręcić sie w głowie. Zrobiłam test ale byłam pewna że niepotrzebnie bo miałam @ no i wiek w którym szansa na ciąże to 5%. Były dwie kreski. Jak widać co ma być to będzie. Bądź dobrej myśli .
W poniedziałek ide do lekarza , oby tylko dolecieć szczesliwie jutro do Polski .
Będzie dobrze, tylko się neo denerwuj

Witam :):) dziewczyny mi lekarz na mdlosci i wymioty w tamtej ciazy przypisal mamarin to takie ziolowe tabletki.A ja wogle nie czuje sie ciazowo wogle nawet czasem powatpiewam w to [emoji23]
@elwira1234 mnie w pierwszej ciazy tez bolal brzuch i mialam plamienia czasem myslalam ze to @ byly takie mocne dostalam luteine i no spe :)

U nas dzisiaj tak test wygląda.
IMG_20180914_085206.jpg

Załączniki

• IMG_20180914_085206.jpg
    IMG_20180914_085206.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 296
Hej kochane! Wczoraj zrobiłam test już w 22dc cień już było widać, dzisiaj już taka dość wyraźna kreseczka więc jestem pełna nadziei, że w poniedziałek jak tylko przyjdą wyniki bety potwierdzające wynik testu oficjalnie tutaj do was dołączę. :) Trzymajcie kciuki! <3

reklama
Do góry