reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ja na szybko z informacją, po tych moich dziwnych nocnych drganiach macicy popołudniu pojawiło się plamienie [emoji17] jestem po wizycie u gina, serduszko bije, przepisał duphaston 3x1 i mam się oszczędzać. Och och, tyle strachu, ale wszystko dobrze.

Super że wszystko ok ! Teraz odpoczywaj niczym księżniczka i będzie wszystko dobrze

reklama
cześć wszystkim
dwa dni temu robiłam test i wydawalo mi sie ze widzialam druga blada kreske dzisiaj mija 29 dc i narazie czekam do soboty żeby powtórzyć test
od kilku dni boli mnie brzuch jakby przed @ i obawiam się że to będzie jednak @ a nie ciąża...

Mnie tak pobolewalo podbrzusze kilka dni przed terminem @ i kilka dni po. A w poniedziałek widziałam bijące serce. Trzymam kciuki za grubą kreskę

nie wiem czy sie stresuje tym że prawdopodobnie jestem w ciąży czy to juz sa poerwsze objawy ale dzisiaj o rana jest mi mega niedobrze...
jestem w pracy ale co chwile ide do wc bo nie wiem czy nie zwymiotuje
to możliwe że juz teraz moga byc mdlosci? i czy jakikolwiek lekarz da zwolnienie z pracy?

cześć wszystkim
dwa dni temu robiłam test i wydawalo mi sie ze widzialam druga blada kreske dzisiaj mija 29 dc i narazie czekam do soboty żeby powtórzyć test
od kilku dni boli mnie brzuch jakby przed @ i obawiam się że to będzie jednak @ a nie ciąża...
Ja miałam tak samo. Przyszedł okres ale słaby a po dwóch tygodniach zaczęło mnie mdlic i kręcić sie w głowie. Zrobiłam test ale byłam pewna że niepotrzebnie bo miałam @ no i wiek w którym szansa na ciąże to 5%. Były dwie kreski. Jak widać co ma być to będzie. Bądź dobrej myśli .
W poniedziałek ide do lekarza , oby tylko dolecieć szczesliwie jutro do Polski .

nie wiem czy sie stresuje tym że prawdopodobnie jestem w ciąży czy to juz sa poerwsze objawy ale dzisiaj o rana jest mi mega niedobrze...
to możliwe że juz teraz moga byc mdlosci? i czy jakikolwiek lekarz da zwolnienie z pracy?
Oczywiście, że już możesz mieć mdłości [emoji6] Ja miałam jeden poranek z mdłościami prawdopodobnie po zagniezdzeniu się zarodka. Wtedy dało mi to do myślenia [emoji4] A pierwszy pozytywny test wyszedł 4 dni przed spodziewaną @

cześć wszystkim
Mnie brzuch od tygodnia cały czas boli jak na @, i cały czas mam wrażenie, że właśnie dostałam ten okres. Ale na szczęście nie ma, a testy z dnia na dzień coraz wyraźniejsze :)
Mnie dzisiaj jest mega niedobrze... Napilabym się kawy jak co rano i się zaczęło. W pierwszej ciąży też mnie odrzucało na sam zapach kawy. Byłam bardzo wrażliwa na zapachy...
Ja miałam tak samo. Przyszedł okres ale słaby a po dwóch tygodniach zaczęło mnie mdlic i kręcić sie w głowie. Zrobiłam test ale byłam pewna że niepotrzebnie bo miałam @ no i wiek w którym szansa na ciąże to 5%. Były dwie kreski. Jak widać co ma być to będzie. Bądź dobrej myśli .
W poniedziałek ide do lekarza , oby tylko dolecieć szczesliwie jutro do Polski .
Będzie dobrze, tylko się neo denerwuj

Witam :):) dziewczyny mi lekarz na mdlosci i wymioty w tamtej ciazy przypisal mamarin to takie ziolowe tabletki.A ja wogle nie czuje sie ciazowo wogle nawet czasem powatpiewam w to [emoji23]
@elwira1234 mnie w pierwszej ciazy tez bolal brzuch i mialam plamienia czasem myslalam ze to @ byly takie mocne dostalam luteine i no spe :)

U nas dzisiaj tak test wygląda.
IMG_20180914_085206.jpg

Załączniki

• IMG_20180914_085206.jpg
    IMG_20180914_085206.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 292
Hej kochane! Wczoraj zrobiłam test już w 22dc cień już było widać, dzisiaj już taka dość wyraźna kreseczka więc jestem pełna nadziei, że w poniedziałek jak tylko przyjdą wyniki bety potwierdzające wynik testu oficjalnie tutaj do was dołączę. :) Trzymajcie kciuki! <3

reklama
Do góry