reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Dziupla ja codziennie musze podlewac kwiaty na oknach, konewka ma tylko albo az 5 litrow ale uwierz ze to nie takie siup podniesc na wysokosc glowy.

Cześć dziewczyny. Za mną ciężka noc, pierwszy raz czułam drgania macicy. Wystraszyłam się, pojawiały się kilka razy. Nic nie boli, strasznie dziwne uczucie, macica drży przez chwilę. Wystraszyłam się i zazylam 2 tabletki magnezu, bałam się że to się zaraz przerodzi w skurcz i poronię [emoji17] Może któraś z Was miała podobne doświadczenie?

ja nic takiego nie miałam... może magnez Ci pomoże. oby tak!

Czesc dziewczyny od rana kluje mnie po lewej stronie w podbrzuszu, nie jest to ciagle klucie tylko chwilowe, czy Wy tez cos tam fizycznie czujecie? Czy mozna sobie wziac np nospe lub cos?
Justik, nie mam pojecia co to za drgania, polez, odpocznij moze przejdzie.

mnie często boli i kłuje ale jest to do zniesienia, nie brałam tabletek... podobno to normalne o ile nie ma przy tym plamień.

Hej! Szykujemy się właśnie na spacer i wejdziemy do laboratorium zrobić betę. Boje się trochę tego znoszenia wózka, ale co zrobić. Na pierwszym piętrze mieszkam, więc jeszcze bez tragedii :) trzymajcie kciuki :)Zobacz załącznik 897470

trzymam kciuki za wysoki wynik! :) daj znać.

Ja dzisiaj mam wyjątkowo słaby dzień. Nic mi się nie chce, brzuch mam napięty i mnie co chwile boli :/ najchętniej poszłabym do domu spać:p ale w pracy jeszcze nikt nie wiem więc nie da rady ehhh :/

reklama
Do góry