To zjezdzaj po schodach stopien po stopniu, zeby nie dzwigac.Hej! Szykujemy się właśnie na spacer i wejdziemy do laboratorium zrobić betę. Boje się trochę tego znoszenia wózka, ale co zrobić. Na pierwszym piętrze mieszkam, więc jeszcze bez tragedii trzymajcie kciuki
Zobacz załącznik 897470
reklama
justjestem
Moderatorka
Dziupla ja codziennie musze podlewac kwiaty na oknach, konewka ma tylko albo az 5 litrow ale uwierz ze to nie takie siup podniesc na wysokosc glowy.
Cześć dziewczyny. Za mną ciężka noc, pierwszy raz czułam drgania macicy. Wystraszyłam się, pojawiały się kilka razy. Nic nie boli, strasznie dziwne uczucie, macica drży przez chwilę. Wystraszyłam się i zazylam 2 tabletki magnezu, bałam się że to się zaraz przerodzi w skurcz i poronię [emoji17] Może któraś z Was miała podobne doświadczenie?
ja nic takiego nie miałam... może magnez Ci pomoże. oby tak!
Czesc dziewczyny od rana kluje mnie po lewej stronie w podbrzuszu, nie jest to ciagle klucie tylko chwilowe, czy Wy tez cos tam fizycznie czujecie? Czy mozna sobie wziac np nospe lub cos?
Justik, nie mam pojecia co to za drgania, polez, odpocznij moze przejdzie.
mnie często boli i kłuje ale jest to do zniesienia, nie brałam tabletek... podobno to normalne o ile nie ma przy tym plamień.
Hej! Szykujemy się właśnie na spacer i wejdziemy do laboratorium zrobić betę. Boje się trochę tego znoszenia wózka, ale co zrobić. Na pierwszym piętrze mieszkam, więc jeszcze bez tragedii trzymajcie kciuki Zobacz załącznik 897470
trzymam kciuki za wysoki wynik! daj znać.
Ja dzisiaj mam wyjątkowo słaby dzień. Nic mi się nie chce, brzuch mam napięty i mnie co chwile boli :/ najchętniej poszłabym do domu spać ale w pracy jeszcze nikt nie wiem więc nie da rady ehhh :/
justjestem
Moderatorka
Hej tutaj mummy2be, jestem zalogowana pod innym nickiem, bo mummy2be to znaczy będę mumią!!!! Pomyliłam się zamiast mommy2be, ale siara
Tak sie wlasnie zastanawialam nad Twoim nickiem jak pierwszy raz zobaczylam [emoji12]
no masakra to się wytnieTak sie wlasnie zastanawialam nad Twoim nickiem jak pierwszy raz zobaczylam [emoji12]
malina2312
Fanka BB :)
Żegnam się z Wami @ przyszła dwa dni wcześniej.
Ale to nowy cykl i nowe szanse męża mam przy sobie, także może czerwiec będzie Nasz
A wszystkim Majóweczkom życzę spokojnych 9 miesięcy i rozwiązania
Trzymajcie się
Ale to nowy cykl i nowe szanse męża mam przy sobie, także może czerwiec będzie Nasz
Trzymajcie się
reklama
Powodzenia malina trzymaj sieŻegnam się z Wami @ przyszła dwa dni wcześniej.
Trzymajcie się