reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja na szybko z informacją, po tych moich dziwnych nocnych drganiach macicy popołudniu pojawiło się plamienie [emoji17] jestem po wizycie u gina, serduszko bije, przepisał duphaston 3x1 i mam się oszczędzać. Och och, tyle strachu, ale wszystko dobrze.

Hej tutaj mummy2be, jestem zalogowana pod innym nickiem, bo mummy2be to znaczy będę mumią!!!! Pomyliłam się zamiast mommy2be, ale siara :D
[emoji23]
Żegnam się z Wami @ przyszła dwa dni wcześniej.
Ale to nowy cykl i nowe szanse męża mam przy sobie, także może czerwiec będzie Nasz:biggrin2:
A wszystkim Majóweczkom życzę spokojnych 9 miesięcy i rozwiązania
Trzymajcie się;)
Powodzenia
Ja na szybko z informacją, po tych moich dziwnych nocnych drganiach macicy popołudniu pojawiło się plamienie [emoji17] jestem po wizycie u gina, serduszko bije, przepisał duphaston 3x1 i mam się oszczędzać. Och och, tyle strachu, ale wszystko dobrze.
Odpoczywaj duzo!
Dziewczyny niby 4 ciąża a czuje się jak nowicjuszka. Czy moge jeździć na rowerze?
Jak wszystko jest ok, to tak

cześć wszystkim
dwa dni temu robiłam test i wydawalo mi sie ze widzialam druga blada kreske dzisiaj mija 29 dc i narazie czekam do soboty żeby powtórzyć test
od kilku dni boli mnie brzuch jakby przed @ i obawiam się że to będzie jednak @ a nie ciąża...

reklama
Anieok jeśli jeździłas przed ciąża to śmiało siadaj. Zresztą nawet jak nie jeździła siadaj. Jazda sama w sobie nie jest groźna tylko w razie co upadek z roweru może być groźny.

Do góry