1
174974
Gość
Hej hej! Jeśli mogę prosić to trzymajcie za mnie kciuki, żebym tu do was dołączyła. Dzisiaj zszokował mnie wynik progesteronu bo aż 71.06! Jestem około ponad tydzień od owulacji więc to raczej dobry zwiastun.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zacisniete [emoji110]Hej hej! Jeśli mogę prosić to trzymajcie za mnie kciuki, żebym tu do was dołączyła. Dzisiaj zszokował mnie wynik progesteronu bo aż 71.06! Jestem około ponad tydzień od owulacji więc to raczej dobry zwiastun.
Również trzymam kciuki i wierzę że spotkamy się tuHej hej! Jeśli mogę prosić to trzymajcie za mnie kciuki, żebym tu do was dołączyła. Dzisiaj zszokował mnie wynik progesteronu bo aż 71.06! Jestem około ponad tydzień od owulacji więc to raczej dobry zwiastun.
Kciuki zaciśnięte !Hej hej! Jeśli mogę prosić to trzymajcie za mnie kciuki, żebym tu do was dołączyła. Dzisiaj zszokował mnie wynik progesteronu bo aż 71.06! Jestem około ponad tydzień od owulacji więc to raczej dobry zwiastun.
Ja też chciałam nie podawać mm, zobaczymy jak to wyjdzie w praniuJa planowałam karmić aż sie sama odstawi, ale chyba do 18stki bym nie skończyła. Wykorzystalam wyjazd wakacyjny w lipcu i zmiane otoczenia i sie udało zależało mi zeby jej nie dawać mm w ogóle.
Nie wiem co to za drgania, nigdy nie miałam czegoś takiego...Cześć dziewczyny. Za mną ciężka noc, pierwszy raz czułam drgania macicy. Wystraszyłam się, pojawiały się kilka razy. Nic nie boli, strasznie dziwne uczucie, macica drży przez chwilę. Wystraszyłam się i zazylam 2 tabletki magnezu, bałam się że to się zaraz przerodzi w skurcz i poronię [emoji17] Może któraś z Was miała podobne doświadczenie?
Daj sobie czas jeszcze26 dc 12 dpo pink test Eco negatywny nawet cienia brak
W sobote dzień @
Już powoli nastawiamy sie na następny cykl, gdzie będę miała męża na każde zawołanie
Trzymam kciuki za przyszłe testujace
Ja tak miałam często w pierwszej ciąży, nic więcej nie nie działoCzesc dziewczyny od rana kluje mnie po lewej stronie w podbrzuszu, nie jest to ciagle klucie tylko chwilowe, czy Wy tez cos tam fizycznie czujecie? Czy mozna sobie wziac np nospe lub cos?
Justik, nie mam pojecia co to za drgania, polez, odpocznij moze przejdzie.