reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Hej hej! Jeśli mogę prosić to trzymajcie za mnie kciuki, żebym tu do was dołączyła. ;) Dzisiaj zszokował mnie wynik progesteronu bo aż 71.06! Jestem około ponad tydzień od owulacji więc to raczej dobry zwiastun. :)

reklama
Ja planowałam karmić aż sie sama odstawi, ale chyba do 18stki bym nie skończyła. Wykorzystalam wyjazd wakacyjny w lipcu i zmiane otoczenia i sie udało :) zależało mi zeby jej nie dawać mm w ogóle.

Cześć dziewczyny. Za mną ciężka noc, pierwszy raz czułam drgania macicy. Wystraszyłam się, pojawiały się kilka razy. Nic nie boli, strasznie dziwne uczucie, macica drży przez chwilę. Wystraszyłam się i zazylam 2 tabletki magnezu, bałam się że to się zaraz przerodzi w skurcz i poronię [emoji17] Może któraś z Was miała podobne doświadczenie?

26 dc 12 dpo pink test Eco negatywny nawet cienia brak
W sobote dzień @

Już powoli nastawiamy sie na następny cykl, gdzie będę miała męża na każde zawołanie

Trzymam kciuki za przyszłe testujace:)

Czesc dziewczyny od rana kluje mnie po lewej stronie w podbrzuszu, nie jest to ciagle klucie tylko chwilowe, czy Wy tez cos tam fizycznie czujecie? Czy mozna sobie wziac np nospe lub cos?
Justik, nie mam pojecia co to za drgania, polez, odpocznij moze przejdzie.

Hej hej! Jeśli mogę prosić to trzymajcie za mnie kciuki, żebym tu do was dołączyła. ;) Dzisiaj zszokował mnie wynik progesteronu bo aż 71.06! Jestem około ponad tydzień od owulacji więc to raczej dobry zwiastun. :)
Kciuki zaciśnięte ! :)
Ja planowałam karmić aż sie sama odstawi, ale chyba do 18stki bym nie skończyła. Wykorzystalam wyjazd wakacyjny w lipcu i zmiane otoczenia i sie udało :) zależało mi zeby jej nie dawać mm w ogóle.
Ja też chciałam nie podawać mm, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :D
Cześć dziewczyny. Za mną ciężka noc, pierwszy raz czułam drgania macicy. Wystraszyłam się, pojawiały się kilka razy. Nic nie boli, strasznie dziwne uczucie, macica drży przez chwilę. Wystraszyłam się i zazylam 2 tabletki magnezu, bałam się że to się zaraz przerodzi w skurcz i poronię [emoji17] Może któraś z Was miała podobne doświadczenie?
Nie wiem co to za drgania, nigdy nie miałam czegoś takiego...
26 dc 12 dpo pink test Eco negatywny nawet cienia brak
W sobote dzień @

Już powoli nastawiamy sie na następny cykl, gdzie będę miała męża na każde zawołanie

Trzymam kciuki za przyszłe testujace:)
Daj sobie czas jeszcze ;)
Czesc dziewczyny od rana kluje mnie po lewej stronie w podbrzuszu, nie jest to ciagle klucie tylko chwilowe, czy Wy tez cos tam fizycznie czujecie? Czy mozna sobie wziac np nospe lub cos?
Justik, nie mam pojecia co to za drgania, polez, odpocznij moze przejdzie.
Ja tak miałam często w pierwszej ciąży, nic więcej nie nie działo

reklama
Hej! Szykujemy się właśnie na spacer i wejdziemy do laboratorium zrobić betę. Boje się trochę tego znoszenia wózka, ale co zrobić. Na pierwszym piętrze mieszkam, więc jeszcze bez tragedii :) trzymajcie kciuki :)

Załączniki

• IMG_20180913_071717.jpg
    IMG_20180913_071717.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 188
Ostatnia edycja:
Do góry