reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ja karmiłam do 16 tygodnia ciąży. Później się mała sama odstawiła bo mleko ponoć zmienia smak. Gin nie miał nic przeciwko. Teraz odstawiłam Młodsza w lipcu od piersi. Ale uznałam że już czas bo prawie dwa lata a ona nic poza cyckiem jeść nie chciała i spać nie chciała. Jak ją odstawiłam zaczęła przesypać noce i jeść normalnie :)
Ja miałam w planie karmić tylko pół roku, ale jakoś nie mogłam skończyć i tak karmimy się do dziś. Do roczku chciałabym na pewno, ale to już dużo nie zostało. A później kto wie... Jak odstawi się sam, to super. Jak nie to będę się martwić później. Jak dojdzie zmęczenie i nie przespane noce... Bo ani jednej jeszcze nie przespał całej. Był okres, że budził się dwa razy o spał do rana w swoim łóżeczku, a odkąd zaczął raczkować budzi się po 8-10 razy w nocy i u siebie już spać nie chce...

reklama
No ja byłam po połogu.
Oczywiście miałam w czerwcu iść na cytologie i zapomniałam :-( teraz mi zrobił i czekam na, wynik bo w poprzedniej ciąży była słaba. Potem wróciła do normy, ale jednak stres został

No ja byłam po połogu.
Oczywiście miałam w czerwcu iść na cytologie i zapomniałam :-( teraz mi zrobił i czekam na, wynik bo w poprzedniej ciąży była słaba. Potem wróciła do normy, ale jednak stres został
Ja zapomniałam iść po połogu, byłam dopiero 7 miesięcy po porodzie [emoji14] ale ani USG nie miałam nic. Tylko na fotelu usiadłam. Tyle, że ja po porodzie sn

Ja miałam w planie karmić tylko pół roku, ale jakoś nie mogłam skończyć i tak karmimy się do dziś. Do roczku chciałabym na pewno, ale to już dużo nie zostało. A później kto wie... Jak odstawi się sam, to super. Jak nie to będę się martwić później. Jak dojdzie zmęczenie i nie przespane noce... Bo ani jednej jeszcze nie przespał całej. Był okres, że budził się dwa razy o spał do rana w swoim łóżeczku, a odkąd zaczął raczkować budzi się po 8-10 razy w nocy i u siebie już spać nie chce...
Moja też ani jednej nocy nie przespala. Plus taki że śpi w łóżeczku. Ale ja często jak zombie chodzę w dzień

Dziewczyny mam problem. Dostalam te leki na infekcje ale w tym calym oszolomieniu nie pamietam jak mam je brac, albo w ogole mi nie mowila, nie wiem. To sa tabletki na infekcje i kwas mlekowy, to sie bierze razem czy najpierw tabletki a pozniej kwas mlekowy?

Dziewczyny mam problem. Dostalam te leki na infekcje ale w tym calym oszolomieniu nie pamietam jak mam je brac, albo w ogole mi nie mowila, nie wiem. To sa tabletki na infekcje i kwas mlekowy, to sie bierze razem czy najpierw tabletki a pozniej kwas mlekowy?
Ja nie pomogę niestety :( nie mam pojęcia

Just ja też się nie znam. Moze zadzwoń jutro do tej lekarki, przez gabinet może ja złapiesz jakoś.

Anieok Nikodem też odkad odstawiłam go od piersi zaczął dużo lepiej spać. Tzn budzi się nadal ale nie tyle co przy kp. Ja karmiłam do końca lutego.

Smile4u gratuluję serduszka [emoji173]

reklama
Just ja też się nie znam. Moze zadzwoń jutro do tej lekarki, przez gabinet może ja złapiesz jakoś.

Anieok Nikodem też odkad odstawiłam go od piersi zaczął dużo lepiej spać. Tzn budzi się nadal ale nie tyle co przy kp. Ja karmiłam do końca lutego.

Smile4u gratuluję serduszka [emoji173]

Chyba zadzwonie do niej i dzis sie jeszcze wstrzymam z aplikacja, zeby nie namieszac. Bo tych tabletek jest tylko 3 a kwasu mlekowego tylko 7.

Do góry