reklama
Incinta
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Chciałam się zapytać czy macie podbarwienia lekkie w kolorze kawy z mlekiem. Bo nie można tego nazwać plamieniem nawet. Jestem za granicą a wizytę w Polsce mam w poniedziałek. Przede mną lot samolotem i martwię się . Dowiedziałam się o ciąży dwa tygodnie temu , we Włoszech i jakoś muszę dotrwać do powrotu ale zaczynam się bać. 7 tc
Ja w 1 ciąży mialam i nic z tym nie zrobiłam. Minęło po 2 dniach. Bardziej bym się martwiła jakby to byly mocne plamienia.Cześć dziewczyny. Chciałam się zapytać czy macie podbarwienia lekkie w kolorze kawy z mlekiem. Bo nie można tego nazwać plamieniem nawet. Jestem za granicą a wizytę w Polsce mam w poniedziałek. Przede mną lot samolotem i martwię się . Dowiedziałam się o ciąży dwa tygodnie temu , we Włoszech i jakoś muszę dotrwać do powrotu ale zaczynam się bać. 7 tc
Ja już po wizycie, było tak jak myślałam, czyli niczego się nie dowiedziałam. Pani DR totalnie nie przypadła mi do gustu i na pewno więcej do niej nie pójdę.
Mam nadzieje że jutro na 18:40 u mojej DR z poprzedniej ciąży już wszystko się wyklaruje [emoji1]
Mam nadzieje że jutro na 18:40 u mojej DR z poprzedniej ciąży już wszystko się wyklaruje [emoji1]
justjestem
Moderatorka
Cer bylam na zwolnieniu, po domu chodzilam normlanie ale nic nie dziwgalam, nie chodzilam na dlugie spacery, nie schylalam sie czesto, jak szlam do toalety , to nie wymuszalam.
Krwiaka od poczatku mialam, do 11 tc nic sie nie zmniejszal az poszlam w tym 11tc na wizyte i nie bylo po nim sladu.
Krwiaka od poczatku mialam, do 11 tc nic sie nie zmniejszal az poszlam w tym 11tc na wizyte i nie bylo po nim sladu.
Ann_
Fanka BB :)
@justjestem to bardzo fajna wizyta, dużo masz w pakiecie. A leki to moralne że kosztują miliony, w de też. Dlatego ja zrobiłam zapas najlepszych wg mnie witamin w Polsce bo mimo że tu w Polsce są najdroższe na rynku to są i tak tańsze niż te niemieckie, które moim zdaniem mają same nie potrzebne śmieci. Potem ktoś mi przywiezie albo sobie dokupie na resztę ciąży. A w poprzedniej ciąży w de kupowałam tylko magnez i żelazo.
@Incinta nie chce Cię straszyć, ale pytałaś to odpowiem. U mnie tak zaczynały się dwa poronienia. Jak w ostatniej czerwcowej ciąży ujrzałam taki śluz to tylko się już modlilam, żeby to nie było to samo co poprzednio. Jednak było to poronienie. Nie twierdzę, że u Ciebie musi być to samo. Opisałam mój przypadek.
@Smile4u no to nadal kciuki zaciskamy
@Incinta nie chce Cię straszyć, ale pytałaś to odpowiem. U mnie tak zaczynały się dwa poronienia. Jak w ostatniej czerwcowej ciąży ujrzałam taki śluz to tylko się już modlilam, żeby to nie było to samo co poprzednio. Jednak było to poronienie. Nie twierdzę, że u Ciebie musi być to samo. Opisałam mój przypadek.
@Smile4u no to nadal kciuki zaciskamy
justjestem
Moderatorka
Ann a jakie bierzesz? Ja kupilam Frmibion i teraz jak bede tez zapas zrobie.
reklama