Ahaha no chodz bym nie chciala go pobic moze test sie mylil zrobie jeszcze z 3 [emoji4][emoji4]Witaj pobiłaś moj rekrd, u mnie dzieć prawie 11 miesięcy
reklama
Meliska89
Fanka BB :)
Może nie będzie tak źle. Nie stresuj się na zapas ja dopiero jestem przed testowaniem. 24 dc. Chciałabym do Was dołączyć ale się okaże. Wolę nie nastawiac się za bardzo.Oj dziekuje za wsparcie az normalnie boke sie isc do lekarza [emoji21] chyba bedzie na mnie krzyczal lub uslysze cos w stylu ze to nie odpowiedzialne [emoji849] a wy dziewczyny juz bylyscie na wizytach ??
Trzymam kciukiii napewno sie uda [emoji4][emoji4]Może nie będzie tak źle. Nie stresuj się na zapas ja dopiero jestem przed testowaniem. 24 dc. Chciałabym do Was dołączyć ale się okaże. Wolę nie nastawiac się za bardzo.
dziupla
Ja tez jeszcze testów zrobie, jutro przyjedzie zamówienie z Gemini, a nazamawiałam chyba z 20 testów [emoji23] nie liczyłam, ze uda sie przy pierwszym podejsciu, ale oby! Zawsze chcieliśmy dwójkę dzieci z dwuletnią różnicą wieku, no i chciałam to zgrac tak, zeby nie musiec wracac do pracyAhaha no chodz bym nie chciala go pobic moze test sie mylil zrobie jeszcze z 3 [emoji4][emoji4]
dziupla
To kiedy testujesz?Może nie będzie tak źle. Nie stresuj się na zapas ja dopiero jestem przed testowaniem. 24 dc. Chciałabym do Was dołączyć ale się okaże. Wolę nie nastawiac się za bardzo.
Meliska89
Myślę że koło soboty niedzieli dopieroTo kiedy testujesz?
Rossiczka
Moderatorka
Witam mam na imie Ania mam 24 lata i prawdopodbnie jestem w ciazy drugiej (w sumie trzeciej jedno pronienie), nie dawno urodzila mi sie coreczka i ma dopiero 5 miesiecy, a teraz wpadka [emoji849] i po 5 miesiacach po cesarce spodziewam sie kolejnej dzidzi [emoji4], strasznie sie boje tej ciazy ze za szybko od cesarki[emoji853] i cos sie nie ulozy . Pozdrawiam i za wszystkie trzymam kciuki
Po pierwsze gratulacje ! Po drugie u mnie córka niedługo będzie mieć 9 miesięcy, a też mam się przytrafila kinder niespodzianka.
Myślę że nie jesteś pierwsza i ostatnia która zaszła szybko w ciążę po cc. Będzie dobrze
Rossiczka
Moderatorka
Ja tez jeszcze testów zrobie, jutro przyjedzie zamówienie z Gemini, a nazamawiałam chyba z 20 testów [emoji23] nie liczyłam, ze uda sie przy pierwszym podejsciu, ale oby! Zawsze chcieliśmy dwójkę dzieci z dwuletnią różnicą wieku, no i chciałam to zgrac tak, zeby nie musiec wracac do pracy
Trzymam kciuki !
justjestem
Moderatorka
Ann teraz patrze na cennik i jednak mam drozej. Jedno usg 40 chf, 3d 88chf.
reklama
No dwa lata to w sam raz u mnie by bylo ok 13 miesiecy no to tez z praca dobrze Ci sie zgralo. Testow 20[emoji23] to moze i ja zamowie :dJa tez jeszcze testów zrobie, jutro przyjedzie zamówienie z Gemini, a nazamawiałam chyba z 20 testów [emoji23] nie liczyłam, ze uda sie przy pierwszym podejsciu, ale oby! Zawsze chcieliśmy dwójkę dzieci z dwuletnią różnicą wieku, no i chciałam to zgrac tak, zeby nie musiec wracac do pracy