reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Oj dziekuje :) za wsparcie az normalnie boke sie isc do lekarza [emoji21] chyba bedzie na mnie krzyczal lub uslysze cos w stylu ze to nie odpowiedzialne [emoji849] a wy dziewczyny juz bylyscie na wizytach ??:)
Może nie będzie tak źle. Nie stresuj się na zapas :) ja dopiero jestem przed testowaniem. 24 dc. Chciałabym do Was dołączyć ale się okaże. Wolę nie nastawiac się za bardzo.

Ahaha :) no chodz bym nie chciala go pobic moze test sie mylil zrobie jeszcze z 3 [emoji4][emoji4]
Ja tez jeszcze testów zrobie, jutro przyjedzie zamówienie z Gemini, a nazamawiałam chyba z 20 testów [emoji23] nie liczyłam, ze uda sie przy pierwszym podejsciu, ale oby! Zawsze chcieliśmy dwójkę dzieci z dwuletnią różnicą wieku, no i chciałam to zgrac tak, zeby nie musiec wracac do pracy ;)

Witam :) mam na imie Ania mam 24 lata i prawdopodbnie jestem w ciazy drugiej (w sumie trzeciej jedno pronienie), nie dawno urodzila mi sie coreczka i ma dopiero 5 miesiecy, a teraz wpadka [emoji849] i po 5 miesiacach po cesarce spodziewam sie kolejnej dzidzi [emoji4], strasznie sie boje tej ciazy ze za szybko od cesarki[emoji853] i cos sie nie ulozy . Pozdrawiam i za wszystkie trzymam kciuki

Po pierwsze gratulacje ! Po drugie u mnie córka niedługo będzie mieć 9 miesięcy, a też mam się przytrafila kinder niespodzianka.
Myślę że nie jesteś pierwsza i ostatnia która zaszła szybko w ciążę po cc. Będzie dobrze

Ja tez jeszcze testów zrobie, jutro przyjedzie zamówienie z Gemini, a nazamawiałam chyba z 20 testów [emoji23] nie liczyłam, ze uda sie przy pierwszym podejsciu, ale oby! Zawsze chcieliśmy dwójkę dzieci z dwuletnią różnicą wieku, no i chciałam to zgrac tak, zeby nie musiec wracac do pracy ;)

Trzymam kciuki !

reklama
No dwa lata to w sam raz u mnie by bylo ok 13 miesiecy :) no to tez z praca dobrze Ci sie zgralo. Testow 20[emoji23] to moze i ja zamowie :d

Do góry