reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ann nie, nie. ubezpieczenie pokrywa koszty badań oceny ryzyka trisomii 21, 18 i 13, w oparciu o wlasnie pomiar karku przezierności, ale nie wiem jak to wyglada dalej.

Ja dalej czekam. Siknelam do kubka i pobrali mi krew na razie.

reklama
Just daj znać po wizycie.

Ann ja zawsze mówiłam że będę miała troje dzieci. Ale bardzo szybko nam się 4 zamarzyło :)

Just a to super. Już niedługo, widziałaś że założyłam wątek wizytowy. Możesz tam też się wpisać jako pierwsza [emoji846]

Just daj znać po wizycie.

Ann ja zawsze mówiłam że będę miała troje dzieci. Ale bardzo szybko nam się 4 zamarzyło :)

Ja właśnie tego boję się najbardziej ;-)
Że też któregoś dnia mnie natchnie na 4, a życia z 3 sobie nie wyobrażam ;-) no i z wymianą aut by się to wiązało.

Ale z drugiej strony fajne są takie duże kochające się rodziny

My mamy auto 7io osobowe więc nie problem narazie [emoji14] na co dzień jeździmy z 6cioma fotelami więc tu się nic nie zmieni. Chociaż mój Mąż i tak najchetniej by na busa zmienił. Już mi zapowiedział mercedesa viano w przyszłości

My mamy auto 7io osobowe więc nie problem narazie [emoji14] na co dzień jeździmy z 6cioma fotelami więc tu się nic nie zmieni. Chociaż mój Mąż i tak najchetniej by na busa zmienił. Już mi zapowiedział mercedesa viano w przyszłości

Hehe mój o mercedesie klasy v też często gada ;-) że to będzie nasz "wycieczkowóz" ;-)

Z tego wszystkiego wiecie ze nie zapytalam o karte ciazy? Albo ona mi ja zrobila a ja jej nie zwzielam? Wzielam zdjecie, cala w skowronkach i nie wiem co z karta :o

reklama
Do góry