reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Witaj. Pewnie że można. Rozgosc się. Staracie się teraz o chłopca czy płeć nie ma znaczenia? Życzę powodzenia przy testowaniu! :) kiedy planujesz?
Płeć nie ma znaczenia ☺oczywiście jakby trafił się chłopczyk byłoby cudownie Ale obstawiamy kolejną córeczkę testować będę za tydzień w piątek lub sobotę choć nie wiem czy już coś zobaczę bo cykle nieregularne miałam (Tak co 26-30 dni).

reklama
witaj
Powinnam testować dopiero 4.09 ☺ w sobotę 02.09 miałam brać udział w runmagedon ☺ tyle miesięcy na to czekałam a teraz...zostaje mi oglądać jak inni bawią się w błocie nie chce ryzykować ☺ dlatego w piątek chciałam zrobić test by zobaczyć czy mogę wziąć udział ☺ ale jednak w razie co rezygnuje ☺ za jakiś czas spróbuje

witaj
Powinnam testować dopiero 4.09 [emoji5] w sobotę 02.09 miałam brać udział w runmagedon [emoji5] tyle miesięcy na to czekałam a teraz...zostaje mi oglądać jak inni bawią się w błocie nie chce ryzykować [emoji5] dlatego w piątek chciałam zrobić test by zobaczyć czy mogę wziąć udział [emoji5] ale jednak w razie co rezygnuje [emoji5] za jakiś czas spróbuje
To jeszcze tydzień niepewności masz. Mi na ten termin przypada owulacja więc będziemy działać :)

Hej dziewczyny :blink: U mnie bez zmian, 16/17.08 była ostatnia @, także zaczynamy działać. :rolleyes: Cykle nieregularne, także generalnie chybił trafił. :-D No może coś zaskoczy tym razem.
Słuchajcie, to która kiedy testuje? :-) :)
W najgorszym wypadku założymy grupę czerwcowek. :-) :) Bo fajnie tu z wami.

Hej dziewczyny ☺ można dołączyć?
Troszkę mi zajęło czytanie waszych wpisów od początku gratuluje dziewczynom które już są po magicznych dwóch kreseczkach krótko o mnie ☺ jestem mamą trzech dziewczynek 4/9/13 lat i w tym miesiącu zaczęliśmy starania o 4 maleństwo. Ostatnia miesiączka była 04.08 ☺ teraz czekam na czas aż będę mogła testować trzymam kciuki za resztę dziewczyn i życzę dwóch kreseczek

Witaj :)
Moja była 2.08 więc podobnie testujemy :p

reklama
Moja poprzednia @ była 09.07. Sierpniowa 04. Jeszcze wcześniejsza w odstępie 30 dni u mnie trudno tak naprawdę wymierzyć zawsze @ parę dni w tą lub w tą najbezpiejniej będzie w dniu @ chyba że przyjdzie wcześniej w poprzedniej ciąży zrobiłam test tydzień przed terminem@ przez pomyłkę daty mi się pomieszały ale wynik wyszedł pozytywny ( kreska blada Ale widoczna) zrobiłam jeszcze jeden w dniu przypadającej @ i już była wyraźna kreska teraz spokojnie(w miarę) czekam

Do góry