Dziewczyny myślicie, że warto testować w 28dc ? Skoro mam 28-29 ? Bo wychodzi, że 28dc mam w środę i mam wolne, więc może bym zaryzykowała ?
ja już bym testowała trzymam kciuki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny myślicie, że warto testować w 28dc ? Skoro mam 28-29 ? Bo wychodzi, że 28dc mam w środę i mam wolne, więc może bym zaryzykowała ?
Koniecznie [emoji110] [emoji110]Dziewczyny myślicie, że warto testować w 28dc ? Skoro mam 28-29 ? Bo wychodzi, że 28dc mam w środę i mam wolne, więc może bym zaryzykowała ?
Ja też bym testowała. Powinno już być coś widać.
ja już bym testowała trzymam kciuki!!!
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe przyjęcie
Starszy synek ma 7 lat a młodszy 4 , już się robią takie chłopaczki a ja tak strasznie marzę o córce ..obawiam się że zanim się uda to stworzymy drużynę piłkarską haha.
Testuj !!! Trzymam kciuki !! Powiem Wam ze jesteście bardzo cierpliwe ja co miesiąc obiecywalam sobie ze czekam do dnia miesiączki a potem jak szalona i tak je robilam
Wiem trochę co czujesz tylko ja mam 3 dziewczynki tęskno za chłopcem
Dżasta oczywiście testuj też mnie korci
Testujcie dziewczyny chcemy kolejnych podwojnych kreseczek [emoji7][emoji4]
No dziewczynki przegłosowane - testuje w środę [emoji173] [emoji7]Koniecznie [emoji110] [emoji110]
Dobra decyzja. Czekamy niecierpliwie na dwie kreseczki.No dziewczynki przegłosowane - testuje w środę [emoji173] [emoji7]
Ja w pracy a od jutra do końca tyg wolne , dowiedziałam się dziś rano [emoji2] wiec mogę testować bez stresu [emoji14]Dobra decyzja. Czekamy niecierpliwie na dwie kreseczki.
Jak Wam mija dzień?
No to super. Idealne warunki do testowania. No i odpoczniesz trochę.Ja w pracy a od jutra do końca tyg wolne , dowiedziałam się dziś rano [emoji2] wiec mogę testować bez stresu [emoji14]