reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe przyjęcie :)

Starszy synek ma 7 lat a młodszy 4 , już się robią takie chłopaczki :) a ja tak strasznie marzę o córce ..obawiam się że zanim się uda to stworzymy drużynę piłkarską haha.

Testuj !!! Trzymam kciuki !! Powiem Wam ze jesteście bardzo cierpliwe :) ja co miesiąc obiecywalam sobie ze czekam do dnia miesiączki a potem jak szalona i tak je robilam :errr::errr:

Ja też bym testowała. Powinno już być coś widać.
ja już bym testowała:D trzymam kciuki!!!
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe przyjęcie :)

Starszy synek ma 7 lat a młodszy 4 , już się robią takie chłopaczki :) a ja tak strasznie marzę o córce ..obawiam się że zanim się uda to stworzymy drużynę piłkarską haha.

Testuj !!! Trzymam kciuki !! Powiem Wam ze jesteście bardzo cierpliwe :) ja co miesiąc obiecywalam sobie ze czekam do dnia miesiączki a potem jak szalona i tak je robilam :errr::errr:
Wiem trochę co czujesz :-D tylko ja mam 3 dziewczynki :-D tęskno za chłopcem ;)

Dżasta oczywiście testuj :) też mnie korci :)
Testujcie dziewczyny chcemy kolejnych podwojnych kreseczek [emoji7][emoji4]
Koniecznie [emoji110] [emoji110]
No dziewczynki przegłosowane - testuje w środę [emoji173] [emoji7]

reklama
Witajcie chyba dołączę do was.:-) :) Dziś 25dc i na tescie 2 kreseczki. Teraz czekam na wyniki bety:):)

Załączniki

• FB_IMG_1535367844093.jpg
    FB_IMG_1535367844093.jpg
    96,8 KB · Wyświetleń: 121
Do góry