reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Zaraz za moment się rozkręci i będzie forum działać pełna para [emoji16]
Ja dzisiaj od rana byłam strasznie osłabiona teraz jest już lepiej jeszcze jutro do pracy i weekend [emoji1]
A co tam u Was? Klaudia jak tam?
Justyna ile to zostało 6-7 dni do testowania? A wiesz że te testy clear blue można robić już na 5 dni przed terminem [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Klaolia kciuki żeby ten cykl był udany [emoji4]

Ja dzisiaj powtarzałam betę.
Tak sobie pomyślałam, że i tak będzie co ma być, i na pewno nie ma na to wpływu to, że w poprzedniej ciąży beta słabo przyrastala. Tamten przykry rozdział już zamknęłam i postaram się nie porównywać tej ciąży do tej, która straciłam. Tymbardziej, że beta w 48 h wzrosła o prawie 450% [emoji52][emoji23] Więcej już jej badać nie będę.
W ogóle jestem jakaś totalnie wyluzowana. Zapominam o tym, że jestem w ciąży, nie myślę o tym w kółko. Jestem oazą spokoju [emoji5]
Narzeczonemu powiedziałam w środę to chyba do niego to dzisiaj dopiero dotarło jak w Ikei mijalismy chyba z 15 kobiet w ciąży z dużymi brzuchami, bo się tak patrzył najpierw na nie, potem na mnie i się zaczynał śmiać [emoji23] Powiedział, że mu się wierzyć nie chce, że teraz się tak szybko udało (3 cykl po poronienie) a o tamta ciąże się prawie rok staraliśmy.

Ja dzisiaj powtarzałam betę.
Tak sobie pomyślałam, że i tak będzie co ma być, i na pewno nie ma na to wpływu to, że w poprzedniej ciąży beta słabo przyrastala. Tamten przykry rozdział już zamknęłam i postaram się nie porównywać tej ciąży do tej, która straciłam. Tymbardziej, że beta w 48 h wzrosła o prawie 450% [emoji52][emoji23] Więcej już jej badać nie będę.
W ogóle jestem jakaś totalnie wyluzowana. Zapominam o tym, że jestem w ciąży, nie myślę o tym w kółko. Jestem oazą spokoju [emoji5]
Narzeczonemu powiedziałam w środę to chyba do niego to dzisiaj dopiero dotarło jak w Ikei mijalismy chyba z 15 kobiet w ciąży z dużymi brzuchami, bo się tak patrzył najpierw na nie, potem na mnie i się zaczynał śmiać [emoji23] Powiedział, że mu się wierzyć nie chce, że teraz się tak szybko udało (3 cykl po poronienie) a o tamta ciąże się prawie rok staraliśmy.
Bardzo dobre nastawienie. Tak trzymaj! A przyrost bety super. Kiedy planujesz wizytę?

reklama
Zaraz za moment się rozkręci i będzie forum działać pełna para [emoji16]
Ja dzisiaj od rana byłam strasznie osłabiona teraz jest już lepiej jeszcze jutro do pracy i weekend [emoji1]
A co tam u Was? Klaudia jak tam?
Justyna ile to zostało 6-7 dni do testowania? A wiesz że te testy clear blue można robić już na 5 dni przed terminem [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Klaolia kciuki żeby ten cykl był udany [emoji4]

Ale słyszałam , że ten clear blue jest taki drogi , że lepiej zrobić bete w tej cenie :)
Kochana dokładnie 6-7 dni :)

Do góry