Płeć nie ma znaczenia ☺oczywiście jakby trafił się chłopczyk byłoby cudownie Ale obstawiamy kolejną córeczkę testować będę za tydzień w piątek lub sobotę choć nie wiem czy już coś zobaczę bo cykle nieregularne miałam (Tak co 26-30 dni).Witaj. Pewnie że można. Rozgosc się. Staracie się teraz o chłopca czy płeć nie ma znaczenia? Życzę powodzenia przy testowaniu! kiedy planujesz?
reklama
witaj
Powinnam testować dopiero 4.09 ☺ w sobotę 02.09 miałam brać udział w runmagedon ☺ tyle miesięcy na to czekałam a teraz...zostaje mi oglądać jak inni bawią się w błocie nie chce ryzykować ☺ dlatego w piątek chciałam zrobić test by zobaczyć czy mogę wziąć udział ☺ ale jednak w razie co rezygnuje ☺ za jakiś czas spróbuje
Powinnam testować dopiero 4.09 ☺ w sobotę 02.09 miałam brać udział w runmagedon ☺ tyle miesięcy na to czekałam a teraz...zostaje mi oglądać jak inni bawią się w błocie nie chce ryzykować ☺ dlatego w piątek chciałam zrobić test by zobaczyć czy mogę wziąć udział ☺ ale jednak w razie co rezygnuje ☺ za jakiś czas spróbuje
Meliska89
Fanka BB :)
To jeszcze tydzień niepewności masz. Mi na ten termin przypada owulacja więc będziemy działaćwitaj
Powinnam testować dopiero 4.09 [emoji5] w sobotę 02.09 miałam brać udział w runmagedon [emoji5] tyle miesięcy na to czekałam a teraz...zostaje mi oglądać jak inni bawią się w błocie nie chce ryzykować [emoji5] dlatego w piątek chciałam zrobić test by zobaczyć czy mogę wziąć udział [emoji5] ale jednak w razie co rezygnuje [emoji5] za jakiś czas spróbuje
Hej dziewczyny U mnie bez zmian, 16/17.08 była ostatnia @, także zaczynamy działać. Cykle nieregularne, także generalnie chybił trafił. No może coś zaskoczy tym razem.
Słuchajcie, to która kiedy testuje?
W najgorszym wypadku założymy grupę czerwcowek. Bo fajnie tu z wami.
Słuchajcie, to która kiedy testuje?
W najgorszym wypadku założymy grupę czerwcowek. Bo fajnie tu z wami.
Dżasta :)
Tak to już jest ale jakby zaskoczyło to by wszystkie złości przeszły [emoji4]. Który to już dc?
Pewnie tak by było jak mówisz bo juz nie byłoby wyjścia Dziś 25dc
Hej dziewczyny ☺ można dołączyć?
Troszkę mi zajęło czytanie waszych wpisów od początku gratuluje dziewczynom które już są po magicznych dwóch kreseczkach krótko o mnie ☺ jestem mamą trzech dziewczynek 4/9/13 lat i w tym miesiącu zaczęliśmy starania o 4 maleństwo. Ostatnia miesiączka była 04.08 ☺ teraz czekam na czas aż będę mogła testować trzymam kciuki za resztę dziewczyn i życzę dwóch kreseczek
Witaj
Moja była 2.08 więc podobnie testujemy
Tak planujesz wcześniej testować? Czy czekasz cierpliwie do 02. Ja najwcześniej chce spróbować 02.09 oczywiście trzymam kciukiWitaj
Moja była 2.08 więc podobnie testujemy
Tak planujesz wcześniej testować? Czy czekasz cierpliwie do 02. Ja najwcześniej chce spróbować 02.09 oczywiście trzymam kciuki
No ja w terminie @ chce zatestowac czyli 30-31 sierpień, bo tak mam cykle 28-29 , chyba , ze @ przyjdzie to nie zdążę
reklama
Moja poprzednia @ była 09.07. Sierpniowa 04. Jeszcze wcześniejsza w odstępie 30 dni u mnie trudno tak naprawdę wymierzyć zawsze @ parę dni w tą lub w tą najbezpiejniej będzie w dniu @ chyba że przyjdzie wcześniej w poprzedniej ciąży zrobiłam test tydzień przed terminem@ przez pomyłkę daty mi się pomieszały ale wynik wyszedł pozytywny ( kreska blada Ale widoczna) zrobiłam jeszcze jeden w dniu przypadającej @ i już była wyraźna kreska teraz spokojnie(w miarę) czekam