reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Witajcie . Przepraszam za dość długą przerwę w pisaniu, ale miałam małe problemy rodzinne i generalnie rzadko bywałam w Internecie. Na szczęście już wszystko w porządku. :blink: Kochane, 16.08 dostałam @ ,także niestety majówka nie zostanę :no: Ale trzymam mocno za was kciuki i życzę wszystkiego dobrego!!!! Być może będzie mi dane pisać na czerwcowkach. :-p Nie zasmiecam wątku i całuję każda z Was.

reklama
Witajcie . Przepraszam za dość długą przerwę w pisaniu, ale miałam małe problemy rodzinne i generalnie rzadko bywałam w Internecie. Na szczęście już wszystko w porządku. :blink: Kochane, 16.08 dostałam @ ,także niestety majówka nie zostanę :no: Ale trzymam mocno za was kciuki i życzę wszystkiego dobrego!!!! Być może będzie mi dane pisać na czerwcowkach. :-p Nie zasmiecam wątku i całuję każda z Was.

Super, że już wszystko dobrze u Ciebie :)
Dziękujemy i życzymy oczywiście owocnych starań w tym cyklu :)

Dzasta pięknie dziękuję :blink: Aaaale. ... Ja tak sobie teraz wyliczylam, że... wprawdzie cykle mam kompletnie nieregularne, ale gdyby przyjąć te 28 dni,to przy owocnych starankach termin wychodzilby na 23-24 maj. Czyli....mogę chyba jeszcze zostać. :laugh2:

Dzasta pięknie dziękuję :blink: Aaaale. ... Ja tak sobie teraz wyliczylam, że... wprawdzie cykle mam kompletnie nieregularne, ale gdyby przyjąć te 28 dni,to przy owocnych starankach termin wychodzilby na 23-24 maj. Czyli....mogę chyba jeszcze zostać. :laugh2:
Ja jestem w podobnej sytuacji i pozwoliłam sobie tu zostać. Gdyby zaskoczyło to termin wychodziłby mi na 24 maja.

Meliska to witaj w klubie :blink: fajnie tu jest.:laugh2:
Agatki kochana,mam w pamięci twoje pytanie odnośnie moich starań o drugie dziecko i poronienie trzeciego. Powiem Ci, że lekarka nic konkretnego nie powiedziała. Tarczyca, hormony,wszystko ok u mnie. :no: Skłaniam się ku tezie, że za bardzo chciałam i psychika blokowala zajście w ciążę. Co do poronienia, ginka mówiła, że prawdopodobnie organizm pozbył się wadliwego zarodka, bo ja w sumie problemów hormonalnych czy ginekologicznych nie mam jako tako. Ale sama do końca pewna nie była, więc...nadal nic nie wiem.:crazy: A o tych nieregularnych cyklach w ogóle nie chciała rozmawiać, uznała,że sporo kobiet ma ten problem i jakoś dzieci mają, tak jak ja,więc....:hmm: Oczywiście powiedziała to dużo grzeczniej, ale jakoś...No swoje sobie pomyślałam. :zawstydzona/y:

No oczywiście że z nami zostań :) który teraz masz dc ?
Ja też jeszcze nie wiem czy zostanę , bo nie wiem czy coś pykło :p

U mnie teraz będzie 8-9 dc, bo nie do końca pamiętam czy @ była 16.08 czy 17.08. Ale to niewielka różnica. :tak: No i jak wspominałam, u mnie z cyklami jest istny kabaret, ale jakoś w te ciaze zachodze mimo wszystko. :laugh2: Dlatego ja przy wszelkich obliczeniach zakładam cykl 28 dni,ale to tylko teoria. 2 dzieci mam,także sama nie wiem o co chodzi. W trzecia ciążę zaszlam też od razu,no ale to poronienie... Ehh. Ja chyba przestanę się nakrecac, bo zwariuje. :no:

U mnie teraz będzie 8-9 dc, bo nie do końca pamiętam czy @ była 16.08 czy 17.08. Ale to niewielka różnica. :tak: No i jak wspominałam, u mnie z cyklami jest istny kabaret, ale jakoś w te ciaze zachodze mimo wszystko. :laugh2: Dlatego ja przy wszelkich obliczeniach zakładam cykl 28 dni,ale to tylko teoria. 2 dzieci mam,także sama nie wiem o co chodzi. W trzecia ciążę zaszlam też od razu,no ale to poronienie... Ehh. Ja chyba przestanę się nakrecac, bo zwariuje. :no:

No lepiej się nie nakręcać , bo przez to właśnie taka blokada się robi a organizmu nie oszukasz ;)
Ja też staram się mieć luźne podejście - jak nie teraz to następny cykl itd. :D

No ta blokada właśnie. Przecież o młodego staraliśmy się praktycznie 2,5 roku bez efektu,za to z moim wielkim parciem na dziecko :dry: Aż w końcu stwierdziłam, że mam dość,córkę już mam i też będzie super. I jakoś poszłam na wizytę kontrolną plus obgadać ewentualne metody antykoncepcji, a ginka do mnie na usg ,że ja żadnej antykoncepcji nie potrzebuje. Ja oczy jak 2 euro i co? A ona,że już 12 tydzień. :errr: Dziewczyny, ja w tamtym momencie nie widziałam jak się nazywam. Bo jak mogłam nie zauważyć?? Ale brak okresu olalam kompletnie, bo bywało i 3 miesiące bez @. Lekko powiększyły mi się piersi,ale też jakoś to zbagatelizowalam. No i potem niespodzianka. Dodam,że w żadnej ciąży nie miałam mdłości ani nic takiego. :errr: Dlatego ja już na żadne objawy nie patrzę, jak coś, to test i koniec ,kropka.:rolleyes:

reklama
No ta blokada właśnie. Przecież o młodego staraliśmy się praktycznie 2,5 roku bez efektu,za to z moim wielkim parciem na dziecko :dry: Aż w końcu stwierdziłam, że mam dość,córkę już mam i też będzie super. I jakoś poszłam na wizytę kontrolną plus obgadać ewentualne metody antykoncepcji, a ginka do mnie na usg ,że ja żadnej antykoncepcji nie potrzebuje. Ja oczy jak 2 euro i co? A ona,że już 12 tydzień. :errr: Dziewczyny, ja w tamtym momencie nie widziałam jak się nazywam. Bo jak mogłam nie zauważyć?? Ale brak okresu olalam kompletnie, bo bywało i 3 miesiące bez @. Lekko powiększyły mi się piersi,ale też jakoś to zbagatelizowalam. No i potem niespodzianka. Dodam,że w żadnej ciąży nie miałam mdłości ani nic takiego. :errr: Dlatego ja już na żadne objawy nie patrzę, jak coś, to test i koniec ,kropka.:rolleyes:

Wow ale miałaś extra :rofl:
Też bym tak chciała pójść i się dowiedzieć , że już jestem w 12 tyg bo i wtedy cała ciąża szybciej zleci i bezobjawowo to już w ogóle lajcik :biggrin2:

Do góry