reklama
Klauduśka23
Fanka BB :)
Jestem, jestem. Dziś miałam dosyć zabiegany dzień. Niestety popołudniu zaczęłam plamić i raczej @ się rozkręci wiec wczorajsze 2 krechy były pomyłka zaczynam kolejny cykl starań oby teraz się udało.
A wam dziewczyny życzę tych upragnionych 2 kresek, a tym którym się udało spokojnych 9 miesięcy [emoji8][emoji8][emoji3]
A wam dziewczyny życzę tych upragnionych 2 kresek, a tym którym się udało spokojnych 9 miesięcy [emoji8][emoji8][emoji3]
Natalia91
Przykro mi. Ale ciesze sie ze podchodzisz pozytywnie do kolejnych staran trzymam kciuki zeby byl owocny [emoji110][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]Jestem, jestem. Dziś miałam dosyć zabiegany dzień. Niestety popołudniu zaczęłam plamić i raczej @ się rozkręci wiec wczorajsze 2 krechy były pomyłka zaczynam kolejny cykl starań oby teraz się udało.
Hej ale zostań z nami przecież nikt Cię nie wygania [emoji4]
Dżasta :)
Jestem, jestem. Dziś miałam dosyć zabiegany dzień. Niestety popołudniu zaczęłam plamić i raczej @ się rozkręci wiec wczorajsze 2 krechy były pomyłka zaczynam kolejny cykl starań oby teraz się udało.
Ale plamienie może być plamieniem implantacyjnym
Póki się @ nie rozkręciła wciąż jest nadzieja
Witam Was i ja pisalam w kwietniowkach raz po raz ale niestety nie udało nam się tego cyklu wykorzystać w 100% bo mieliśmy wizyty z córką u lekarza a później kolejny pobyt w szpitalu i wszystko przepadlo Ale teraz jesteśmy po wakacjach odstresowani i od niedzieli działamy co 2 dni i zobaczymu co czas pokaże [emoji6]
Dżasta :)
Witam Was i ja pisalam w kwietniowkach raz po raz ale niestety nie udało nam się tego cyklu wykorzystać w 100% bo mieliśmy wizyty z córką u lekarza a później kolejny pobyt w szpitalu i wszystko przepadlo Ale teraz jesteśmy po wakacjach odstresowani i od niedzieli działamy co 2 dni i zobaczymu co czas pokaże [emoji6]
Witaj ponownie
I życzę owocnych starań
Aby co 2 dzień okazało się szczęśliwie, bo też tak teraz zrobiliśmy
Meliska89
Cześć rozgość się u nas. Trzymam kciuki za ten cykl!Witam Was i ja pisalam w kwietniowkach raz po raz ale niestety nie udało nam się tego cyklu wykorzystać w 100% bo mieliśmy wizyty z córką u lekarza a później kolejny pobyt w szpitalu i wszystko przepadlo Ale teraz jesteśmy po wakacjach odstresowani i od niedzieli działamy co 2 dni i zobaczymu co czas pokaże [emoji6]
reklama