reklama
Ja na pierwszej wizycie byłam 5+2 tc. , był widoczny już pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowymW którym dniu byłyście na pierwszej wizycie u ginekologa ?
Umówiłam się prywatnie na środę, będzie tc. 5+1. Zastanawiam się czy nie za wcześnie, ale jestem tak ciekawa...
angeliskax
Moderator
Idź sobie I te badanie będzie także dowodem do umówienia się na wizytęW którym dniu byłyście na pierwszej wizycie u ginekologa ?
Umówiłam się prywatnie na środę, będzie tc. 5+1. Zastanawiam się czy nie za wcześnie, ale jestem tak ciekawa...
Nie dziwię się ze jesteś ciekawa. Trzymam kciuki za Ciebie!
Milka11318
Początkująca w BB
Hej dziewczyny witam się z Wami Wszystkimi mam do Was pytanie ostatnia miesiączkę miałam 14.05 pierwszy test robiłam 12.06 i dwie kreseczki drugi robiłam dziś i ponownie dwie kreseczki jestem po dwóch poronieniach jedno w7tc nie znana przyczyna drugie 8tc pusty pęcherzyk. Bardzo się boje dziś robiłam beta hcg i wynik 441.00mlU/ml
Ale niestety dziś okazało się że mam ospę i cholernie się boje czy wszystko będzie dobrze czy ta beta jest ok nie za niska i czy ospa zawsze kończy się czarnym scenariuszem na początku ciąży
Ale niestety dziś okazało się że mam ospę i cholernie się boje czy wszystko będzie dobrze czy ta beta jest ok nie za niska i czy ospa zawsze kończy się czarnym scenariuszem na początku ciąży
Ciężko powiedzieć czy wynik beta hcg jest dobry musisz zrobić drugi po 48h i porównać przyrost...Hej dziewczyny witam się z Wami Wszystkimi mam do Was pytanie ostatnia miesiączkę miałam 14.05 pierwszy test robiłam 12.06 i dwie kreseczki drugi robiłam dziś i ponownie dwie kreseczki jestem po dwóch poronieniach jedno w7tc nie znana przyczyna drugie 8tc pusty pęcherzyk. Bardzo się boje dziś robiłam beta hcg i wynik 441.00mlU/ml
Co do ospy - nie mam pojęcia jak wpływa.
dosiasamosia
Fanka BB :)
Milka11318
Początkująca w BB
Hej dziewczyny witam się z Wami Wszystkimi mam do Was pytanie ostatnia miesiączkę miałam 14.05 pierwszy test robiłam 12.06 i dwie kreseczki drugi robiłam dziś i ponownie dwie kreseczki jestem po dwóch poronieniach jedno w7tc nie znana przyczyna drugie 8tc pusty pęcherzyk. Bardzo się boje dziś robiłam beta hcg i wynik 441.00mlU/ml
Według aplikacji w tel z ostatniej miesiączki mam 4tyg 6dni a Pani jaka miała betę w tym czasie mniej więcej bo boje się czy nie jest za niskaCiężko powiedzieć czy wynik beta hcg jest dobry musisz zrobić drugi po 48h i porównać przyrost...
Co do ospy - nie mam pojęcia jak wpływa.
Monia0731
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Nieśmiało zgłaszam się do grupy jestem po 1 poronieniu w 7 tygodniu. Aktualnie, ciężko policzyć ale ok. 5-6w. Ten cykl baaaaardzo mi się przedłużył i pomieszał, a kiedy poszłam do lekarza po duphaston na wywołanie (wszystkie testy negatywne), okazało się, że jestem w ciąży jadę na akard+ heparyna. Jak się czujecie?
Ja 12.06 miałam 104.7 a 14.06 miałam 321.6Według aplikacji w tel z ostatniej miesiączki mam 4tyg 6dni a Pani jaka miała betę w tym czasie mniej więcej bo boje się czy nie jest za niska
Później już nie sprawdzałam
Według aplikacji dziś mam 4tyg 6dni praktycznie identycznie
reklama
WitamyCześć dziewczyny! Nieśmiało zgłaszam się do grupy jestem po 1 poronieniu w 7 tygodniu. Aktualnie, ciężko policzyć ale ok. 5-6w. Ten cykl baaaaardzo mi się przedłużył i pomieszał, a kiedy poszłam do lekarza po duphaston na wywołanie (wszystkie testy negatywne), okazało się, że jestem w ciąży jadę na akard+ heparyna. Jak się czujecie?