reklama
JestemA
Fanka BB :)
Ja tym razem akurat nie luteinę ale aplikowałam palcemDziewczyny przyjmuje któraś luteine? Czy ja mam naprawdę to aplikować ta strzykawa?
Devin
Moderator
Ja znalazłam takie coseh teraz czytam że powinno być nie mniej niż 120 uderzeń, i już kolejny problem w głowie przez 3 tyg będzie
W 6. tygodniu ciąży Twoje dziecko nie próżnuje i intensywnie pracuje nad rozwojem kolejnych struktur i narządów wewnętrznych. Małe serduszko szybko bije – początkowo z częstotliwością 80 uderzeń na minutę, która stopniowo wzrasta, by za kilka tygodni osiągnąć ponad 150 uderzeń.
Devin
Moderator
Dziewczyny czy Apap jest bezpieczny w ciąży na przeziębienie?
Możesz Apap
Devin
Moderator
Ja biorę ale nigdy nie używałam, nie wyobrażam sobie korzystać z tego kilka razy.Dziewczyny przyjmuje któraś luteine? Czy ja mam naprawdę to aplikować ta strzykawa?
Wkładam palcem
Ewi12
ja teraz biorę coś innego ale jak miałam luteinę to tylko za pierwszym razem użyłam tego aplikatora. Palcem najlepiejDziewczyny przyjmuje któraś luteine? Czy ja mam naprawdę to aplikować ta strzykawa?
Sosna108
daj znać, dla pocieszenia ja też w dowodzonej ciąży miałam epizod z krwawieniem. Mam nadzieję że jednak będzie okU mnie chyba trzeci raz po wszystkim, zaczęłam nagle krwawić ze skrzepami, właśnie jadę na pogotowie..
reklama
Devin
Moderator
Ale wyleciały skrzepy tak jak przy drugim poronieniu..daj znać, dla pocieszenia ja też w dowodzonej ciąży miałam epizod z krwawieniem. Mam nadzieję że jednak będzie ok
Podziel się: