reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Przyszła do mnie dziś książka z vinted W oczekiwaniu na dziecko, drugą książką którą sobie też wyrywkowo czytam to O ciąży mamaginekolog 😁 Wy coś czytacie/czytałyście i ew polecacie? 🤓

Rany laski, naprawdę macie tempo z pisaniem postów. ☺️ Ledwo nadążam czytać, a co dopiero się jeszcze udzielać. Ja to chyba będę musiała z prywatnego wątku zrezygnować. Bo nikt nie lubi takich cichych podczytywaczy, ktorzy się nie udzielają. 😅

A wieczorami mam taki brzuch jakbym co najmniej w 5/6 miesiącu była. 🙉
Ale tak jak czytałam Wy to jesteście chudzinki, a ja niestety zaczynam z większą waga i teraz normalna ciąża dochodzi do ciąży spożywczej i tworzy jakieś monstrualne superkombo ciążowe. 😂

Rany laski, naprawdę macie tempo z pisaniem postów. ☺️ Ledwo nadążam czytać, a co dopiero się jeszcze udzielać. Ja to chyba będę musiała z prywatnego wątku zrezygnować. Bo nikt nie lubi takich cichych podczytywaczy, ktorzy się nie udzielają. 😅

Ale tak jak czytałam Wy to jesteście chudzinki, a ja niestety zaczynam z większą waga i teraz normalna ciąża dochodzi do ciąży spożywczej i tworzy jakieś monstrualne superkombo ciążowe. 😂
Ja zaczynam z mocno wysokiej wagi więc nie spodziewam się żeby coś było szybko widać, ale zdecydowanie już „czuję” że w środku coś tam rośnie 🤣 nawet nie umiem tego opisać 😂

Zapisałam się na 20 listopada na harmony + skan ♥️

Oj rozumiem Cię bardzo, ja mam zespół jelit drażliwego i przed ciążą byłam w trakcie wychodzenia z SIBO i teraz te wszystkie dolegliwości brzuszne ze zdwojoną siłą czuję, a brzuszek od początku duży, choć miewałam taki w zaognionym stanie IBS właśnie 🫠🤣

Boże Wy wszystkie tak daleko, a ja dalej czekam na drugą wizytę i się nie mogę doczekać
ja dopiero w czwartek mam wizytę serduszkowa, nie wszyscy maja termin na początek miesiąca :) . W pierwszej ciąży też się strasznie niecierpliwiłam ze wszystkim, teraz cieszę blogimi chwilami spokoju bo wiem ze to minie 😂.
Ja jestem dość szczupła i tak szybko brzuch mi w tej ciąży wywaliło ze szok, w zeszłym roku schudłam 7kg bo się lekko zaniedbałam i powiem szczerze ze ciężko mi idzie Akcpetscja tego brzuszka. :( tym bardziej ze narazie wygląda zarówno jak ciąży ale również dobrze mógłby być brzuchem z obżarstwa

reklama
Do góry