Nie wiem jak jest lepiej, ale oczywiście też jestem chętna na wątek prywatny.Jak wolicie, czy chcecie prywatny założony przez administrację czy same założymy?
Jestem tu nowa na całym forum i dopiero powoli się odnajduje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem jak jest lepiej, ale oczywiście też jestem chętna na wątek prywatny.Jak wolicie, czy chcecie prywatny założony przez administrację czy same założymy?
Ja tak samoNie wiem jak jest lepiej, ale oczywiście też jestem chętna na wątek prywatny.
Jestem tu nowa na całym forum i dopiero powoli się odnajduje
Ja zaczynam z mocno wysokiej wagi więc nie spodziewam się żeby coś było szybko widać, ale zdecydowanie już „czuję” że w środku coś tam rośnie nawet nie umiem tego opisaćRany laski, naprawdę macie tempo z pisaniem postów. Ledwo nadążam czytać, a co dopiero się jeszcze udzielać. Ja to chyba będę musiała z prywatnego wątku zrezygnować. Bo nikt nie lubi takich cichych podczytywaczy, ktorzy się nie udzielają.
A wieczorami mam taki brzuch jakbym co najmniej w 5/6 miesiącu była.
Ale tak jak czytałam Wy to jesteście chudzinki, a ja niestety zaczynam z większą waga i teraz normalna ciąża dochodzi do ciąży spożywczej i tworzy jakieś monstrualne superkombo ciążowe.
Rany laski, naprawdę macie tempo z pisaniem postów. Ledwo nadążam czytać, a co dopiero się jeszcze udzielać. Ja to chyba będę musiała z prywatnego wątku zrezygnować. Bo nikt nie lubi takich cichych podczytywaczy, ktorzy się nie udzielają.
A wieczorami mam taki brzuch jakbym co najmniej w 5/6 miesiącu była.
Ale tak jak czytałam Wy to jesteście chudzinki, a ja niestety zaczynam z większą waga i teraz normalna ciąża dochodzi do ciąży spożywczej i tworzy jakieś monstrualne superkombo ciążowe.
ja dopiero w czwartek mam wizytę serduszkowa, nie wszyscy maja termin na początek miesiąca . W pierwszej ciąży też się strasznie niecierpliwiłam ze wszystkim, teraz cieszę blogimi chwilami spokoju bo wiem ze to minie .Boże Wy wszystkie tak daleko, a ja dalej czekam na drugą wizytę i się nie mogę doczekać
Ja nie jestem, dopiero czekam na pierwszą wizytęBoże Wy wszystkie tak daleko, a ja dalej czekam na drugą wizytę i się nie mogę doczekać
Ja będę miała drugą za 2 tygodnieBoże Wy wszystkie tak daleko, a ja dalej czekam na drugą wizytę i się nie mogę doczekać