reklama
Jeśli we 3 miałyśmy ciężka noc to może jakieś przesilenie jesienneJa też dziś spać nie mogłam. Co trochę się budziłam, chodziłam siku, śniło mi się rodzic zaczęłam. Zdrzemnęłam się ok 12 na godzinę ale nic nie pomogło. Dalej jestem zmęczona i niewyspana.
Najważniejsze, my zestraszone, ale dzieci mają się git
Ja Wam powiem, że myślałam że syndrom wicia gniazda u mnie zadziała mocniej. A mialam że 2 miesiące temu szal, wszystko ogarniałam. A dzis to jestem leniwa dupa. Brzuch nie ulatwia, a dodatkowo cala jestem ulana. Zamówiłam dwie koszule do karmienia i wyglądam strasznie
Macie jakieś polecejki?
Zastanawiam się też nad torba do porodu, zamówiłam taka za 50zl, wydaje się pakowna. Dużo rzeczy się ładuje w taka torbę?
Macie jakieś polecejki?
Zastanawiam się też nad torba do porodu, zamówiłam taka za 50zl, wydaje się pakowna. Dużo rzeczy się ładuje w taka torbę?
Ja od mc mam fatalne nocki...
Ja to od mc mam fatalne nocki. A jak budzik dzwoni o 7 to jestem nieprzytomnaJeśli we 3 miałyśmy ciężka noc to może jakieś przesilenie jesienne
Mam takie same przemyślenia zrobiłam wieeeelkie porządki, posprzedawałam masę rzeczy po chłopakach i kupiłam nowe dla córeczki, ogarnęłam jej kącik itd a na ostatniej prostej nie mam siły na nic miałam tyle zrobić w listopadzie a nie mam weny nawet mi się ubranek nie chce wyprać i wyprasować. Liczę że syndrom jeszcze się uaktywni i dostanę powera bo tak jak dobrze wystartowałam tak gorzej z finiszemJa Wam powiem, że myślałam że syndrom wicia gniazda u mnie zadziała mocniej. A mialam że 2 miesiące temu szal, wszystko ogarniałam. A dzis to jestem leniwa dupa. Brzuch nie ulatwia, a dodatkowo cala jestem ulana. Zamówiłam dwie koszule do karmienia i wyglądam strasznie
Macie jakieś polecejki?
Może podświadomie wydaje nam się, że jeszcze czas? I stąd to lenistwo? Ja się zabrałam dopiero za wyprawkę, chyba jako ostatnia i brakuje mi niemal wszystkiego, ale to co przychodzi cieszy ufam, że się wyrobię.Mam takie same przemyślenia zrobiłam wieeeelkie porządki, posprzedawałam masę rzeczy po chłopakach i kupiłam nowe dla córeczki, ogarnęłam jej kącik itd a na ostatniej prostej nie mam siły na nic miałam tyle zrobić w listopadzie a nie mam weny nawet mi się ubranek nie chce wyprać i wyprasować. Liczę że syndrom jeszcze się uaktywni i dostanę powera bo tak jak dobrze wystartowałam tak gorzej z finiszem
Masz jakieś doświadczenia z ubrankami z pepco? Bo zastanawiam się czy tam nie zajrzeć, ostatnio widziałam przez witrynkę sporo rzeczy dla maluchów.
Ja jak wstanę o 7 to potem musze odespać w dzień więc podziwiam! Zwłaszcza, jak się ma większą rodzinkę. Ale fakt, że bardzo późno się kładę + w nocy milion razy siku i jeszcze czasem mnie dziecko zestraszy to juz w ogole od 2 miesięcy zegarek mi krzyczy, że śpię najgorzej na świecieJa od mc mam fatalne nocki...
Ja to od mc mam fatalne nocki. A jak budzik dzwoni o 7 to jestem nieprzytomna
Ale drzemki w dzień mi wychodzą!
Ja też dziś miałam bardzo ciężką noc niestety jest nas więcej. U mnie to z powodu syna, który dostał gorączki i już go pilnowałam, a jeszcze na złość nie miałam żadnych przeciwgorączkowych, na szczęście miał tylko 38, a nigdy nie podaje mu leku dopóki nie przekroczy. Mam nadzieję, że nic mu się z tego nie rozwinie.Jeśli we 3 miałyśmy ciężka noc to może jakieś przesilenie jesienne
No właśnie ja też czuje takie rytmiczne podskakiwanie to czkawka prawda?
reklama
Ja zamówiłam koszule do karmienia i ciążowe 2 w 1 na formommy i są super. Dodatkowo zamówiłam tu leginsy i koszulkę i wszystko naprawdę fajne. Polecam. Miałam jeszcze zamówić szlafrok, ale kupiłam ostatnio w Biedronce nigdy jeszcze nie kupiłam ciuchu w Biedrze, ale skusiła mnie cena 40 zł i fakt, że szlafrok to jakoś zbędna część mojej garderoby, po prostu na co dzień nie używamJa Wam powiem, że myślałam że syndrom wicia gniazda u mnie zadziała mocniej. A mialam że 2 miesiące temu szal, wszystko ogarniałam. A dzis to jestem leniwa dupa. Brzuch nie ulatwia, a dodatkowo cala jestem ulana. Zamówiłam dwie koszule do karmienia i wyglądam strasznie
Macie jakieś polecejki?