reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Ja nie wiem kiedy z choroby wyjdę ponad 2tyg się mecze z zatokami a od paru dni mam taki duszący kaszel w nocy i nawet jak zasnę to mnie budzi że przez myśl już mi krztusiec przeszedł ...
Ja miałam dokładnie to samo :( i też mnie tak trzymało.
Na ten kaszel duszący w nocy farmaceutka mi poleciła nospe i faktycznie ku mojemu zdziwieniu działało.

Ja miałam tylko jedną wizytę 😃 20 listopada będę w 10tc więc wcale nie tak „do przodu” ale pamiętaj że jedna może mieć termin na 1 czerwca inna na 30 więc w sumie wiek ciąży może być różny o 4 tygodnie 😃
No właśnie.. Ja mam akurat termin na sam środek miesiąca, do następnej wizyty jeszcze 10 dni, ale może szybko zleci 🫣

reklama
Do góry