reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Gdzie są takie pokoje???? Mega opcja ❤️
Też mam 3 koszule i hitem jest to że one nie są moje ale co pożyczam komuś ubranka dla dzieci i ciążowe to wraca do mnie więcej i częściowo nie moich 😅
W Wałbrzychu 🙂 mam co prawdę godzinę drogi ale to mój pierwszy porod to pewnie zdążę dojechać a jeszcze i tam poleżę zanim urodzę.
Mam bliżej szpitale ale jednak te pokoje są kuszące chociaż mój mąż twierdzi że nie będzie ze mną leżeć w szpitalu ale co on tam ma do gadania 😅

reklama
Ja czekam na wyplate i kolejne zakupy 😃😃 i juz chyba bede miec wszystko 😂 potem zostana „widzimisie” bujaczki sraczki szumisie gumisie 😂😂 chociaz nie wiem w sumie czy kupowac bo ostatnio tesciowa mi powiedziala „zostaw cos dla nas bo wszystko masz” 😃 wiec moze sie skupie na sobie w koncu
Ja dlatego nie kupuje żadnych zabawek. Jak odwiedzający będą chcieli coś kupić to poproszę o zabawki 🙂

Ja dlatego nie kupuje żadnych zabawek. Jak odwiedzający będą chcieli coś kupić to poproszę o zabawki 🙂
Mnie się już na szczęście wszyscy pytają więc pierdoły typu maty, baby gym itp mam ,,rozdane". To będzie pierwsza dziewczynka w rodzinie mojego męża więc już nawet pod choinkę chcą jej kupować prezenty co jest mega słodkie zważywszy na mój termin na koniec stycznia 🫣

W Wałbrzychu 🙂 mam co prawdę godzinę drogi ale to mój pierwszy porod to pewnie zdążę dojechać a jeszcze i tam poleżę zanim urodzę.
Mam bliżej szpitale ale jednak te pokoje są kuszące chociaż mój mąż twierdzi że nie będzie ze mną leżeć w szpitalu ale co on tam ma do gadania 😅
No cudo! Też chce 💕 aż w gps wrzuciłam ile to ode mnie km ale aż 200 więc duża szansa że nie dojadę 🙈

W Trójmieście też są :) tylko tu wygląda to tak, że jak zajęte to niestety nie wykupisz :)
W Wałbrzychu sa bezpłatne. Tylko osoba towarzysząca musi sama sobie zorganizować posiłki. Ale stołówka jest na miejscu to też nie jest problem. Pokoi jest 6 i z tego co pytałam na dniach otwartych rzadko kiedy się zdarza że wszystkie są zajęte.

ja sporo kupilam w pepco i nie wygladaja zle. Cos tam mam tez z sinsay . Zobaczymy jak zachowa sie wszystko po praniu na ktore sie tez nie moge zebrac 😂😂 najpierw musze kupic plyn do prania dla maluszka. Tyle planow a koniec koncow zdrzemne sie i tyle z tego 😂😂 a po drzemce to juz calkiem jestem zmeczona 😂
Jakbym siebie czytała 😆😆😆
Jutro wskoczę do pepco w takim razie 🥳

Ja też dziś miałam bardzo ciężką noc :( niestety jest nas więcej. U mnie to z powodu syna, który dostał gorączki i już go pilnowałam, a jeszcze na złość nie miałam żadnych przeciwgorączkowych, na szczęście miał tylko 38, a nigdy nie podaje mu leku dopóki nie przekroczy. Mam nadzieję, że nic mu się z tego nie rozwinie.
No właśnie ja też czuje takie rytmiczne podskakiwanie to czkawka prawda?
Moim zdaniem to czkawka, ale nie wiem czy to po prostu nie są podskoki i już 🤣
Dużo zdrówka dla Synka, dbajcie o siebie 💚

reklama
Wyobraźcie sobie, że też miałam ciężką noc 🥴
Wstałam Na siku i później z dwie godziny męczyłam się, zasnęłam a za godzinę kolejne siku i już nie nie spałam.
Za to w ciągu dnia byłam nieprzytomna i w końcu padłam na trzy godziny. 😒

Do góry