reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Gdzie są takie pokoje???? Mega opcja ❤️
Też mam 3 koszule i hitem jest to że one nie są moje ale co pożyczam komuś ubranka dla dzieci i ciążowe to wraca do mnie więcej i częściowo nie moich 😅
W Wałbrzychu 🙂 mam co prawdę godzinę drogi ale to mój pierwszy porod to pewnie zdążę dojechać a jeszcze i tam poleżę zanim urodzę.
Mam bliżej szpitale ale jednak te pokoje są kuszące chociaż mój mąż twierdzi że nie będzie ze mną leżeć w szpitalu ale co on tam ma do gadania 😅

reklama
Ja czekam na wyplate i kolejne zakupy 😃😃 i juz chyba bede miec wszystko 😂 potem zostana „widzimisie” bujaczki sraczki szumisie gumisie 😂😂 chociaz nie wiem w sumie czy kupowac bo ostatnio tesciowa mi powiedziala „zostaw cos dla nas bo wszystko masz” 😃 wiec moze sie skupie na sobie w koncu
Ja dlatego nie kupuje żadnych zabawek. Jak odwiedzający będą chcieli coś kupić to poproszę o zabawki 🙂

Ja dlatego nie kupuje żadnych zabawek. Jak odwiedzający będą chcieli coś kupić to poproszę o zabawki 🙂
Mnie się już na szczęście wszyscy pytają więc pierdoły typu maty, baby gym itp mam ,,rozdane". To będzie pierwsza dziewczynka w rodzinie mojego męża więc już nawet pod choinkę chcą jej kupować prezenty co jest mega słodkie zważywszy na mój termin na koniec stycznia 🫣

W Wałbrzychu 🙂 mam co prawdę godzinę drogi ale to mój pierwszy porod to pewnie zdążę dojechać a jeszcze i tam poleżę zanim urodzę.
Mam bliżej szpitale ale jednak te pokoje są kuszące chociaż mój mąż twierdzi że nie będzie ze mną leżeć w szpitalu ale co on tam ma do gadania 😅
No cudo! Też chce 💕 aż w gps wrzuciłam ile to ode mnie km ale aż 200 więc duża szansa że nie dojadę 🙈

W Trójmieście też są :) tylko tu wygląda to tak, że jak zajęte to niestety nie wykupisz :)
W Wałbrzychu sa bezpłatne. Tylko osoba towarzysząca musi sama sobie zorganizować posiłki. Ale stołówka jest na miejscu to też nie jest problem. Pokoi jest 6 i z tego co pytałam na dniach otwartych rzadko kiedy się zdarza że wszystkie są zajęte.

ja sporo kupilam w pepco i nie wygladaja zle. Cos tam mam tez z sinsay . Zobaczymy jak zachowa sie wszystko po praniu na ktore sie tez nie moge zebrac 😂😂 najpierw musze kupic plyn do prania dla maluszka. Tyle planow a koniec koncow zdrzemne sie i tyle z tego 😂😂 a po drzemce to juz calkiem jestem zmeczona 😂
Jakbym siebie czytała 😆😆😆
Jutro wskoczę do pepco w takim razie 🥳

Ja też dziś miałam bardzo ciężką noc :( niestety jest nas więcej. U mnie to z powodu syna, który dostał gorączki i już go pilnowałam, a jeszcze na złość nie miałam żadnych przeciwgorączkowych, na szczęście miał tylko 38, a nigdy nie podaje mu leku dopóki nie przekroczy. Mam nadzieję, że nic mu się z tego nie rozwinie.
No właśnie ja też czuje takie rytmiczne podskakiwanie to czkawka prawda?
Moim zdaniem to czkawka, ale nie wiem czy to po prostu nie są podskoki i już 🤣
Dużo zdrówka dla Synka, dbajcie o siebie 💚

reklama
Wyobraźcie sobie, że też miałam ciężką noc 🥴
Wstałam Na siku i później z dwie godziny męczyłam się, zasnęłam a za godzinę kolejne siku i już nie nie spałam.
Za to w ciągu dnia byłam nieprzytomna i w końcu padłam na trzy godziny. 😒

Do góry