reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

Dziewczyny po prostu padałam. Zadzwoniłam właśnie do mojej przychodni ginekologocznej żaby się zapisać bo jestem w ciąży.. I wiecie na kiedy dostanę termin wizyty ? "10 września 2024r"
Pytam się kobiety jak ona to widzi że przyjdę w 3 miesiącu żeby lekarz widział mnie pierwszy raz....
Padłam
Omg….🤦‍♀️ 10 wrzesień …. A jakieś USG I trymestru ? Przecież to jest obowiązkowe … jak to możliwe że ktoś proponuje taki termin ? Wg OM u mnie to byłby 19 tydzień … to praktycznie połowa ciąży ….
ja też odczuwam takie zmęczenie, najchętniej miałabym kilka drzemek, szybko się męczę. A co do wizyty ja dzisiaj mam USG wg miesiączki 7+0 i mam nadzieję że coś kontretnego zobaczę, ostatnio tylko pęcherzyk.
trzymam mocno kciuki żeby widać było serduszko 😍✊

reklama
Omg….🤦‍♀️ 10 wrzesień …. A jakieś USG I trymestru ? Przecież to jest obowiązkowe … jak to możliwe że ktoś proponuje taki termin ? Wg OM u mnie to byłby 19 tydzień … to praktycznie połowa ciąży ….

Maskara jednym słowem, nigdy nie miałam problemu aby się dostać na wizytę. Pani w restracji miała mnie w tyłku, stwierdziła że mam iść prywatnie. 😡

Serwus dziewczyny 😊 Jestem Ola, dzisiaj mam termin miesiączki, a na teście bladą kreskę. Wg OM to będzie 4+1, termin 24.02.2025r.
Mam na pokładzie dwóch synków, jeden luty 2021, drugi wrzesień 2022r.
1000007600.jpg

Maskara jednym słowem, nigdy nie miałam problemu aby się dostać na wizytę. Pani w restracji miała mnie w tyłku, stwierdziła że mam iść prywatnie. 😡
Jestem w szoku….🤯🤯🤯
Serwus dziewczyny 😊 Jestem Ola, dzisiaj mam termin miesiączki, a na teście bladą kreskę. Wg OM to będzie 4+1, termin 24.02.2025r.
Mam na pokładzie dwóch synków, jeden luty 2021, drugi wrzesień 2022r.Zobacz załącznik 1640922
Wow super 🤩 Gratulacje !!!

To niezgodne z prawem. W ciąży masz prawo do zapisu do specjalisty w ciągu 7 dni roboczych. Zgłoś to.

reklama
Do góry