reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Wesola mi piszczalo ale maz cos tam posmarowal I spokoj :-)
Moj synek ma 1,5 roku I jest bardzo wozkowy wiec czesto uzywam.
Czemu poduszka byla badziew?

Ann tez na to licze. Ale Jas wozkowy chlopczyk jest. Na nogach chwile I do wozka :-)

reklama
Ruda kupiłam jakas tansza i czuć oraz po zdjeciu poszewki zreszta widać, drobne kulki, ktore dość sie przemieszczaja ;p tak w ogóle licho wygląda. Chcę teraz coś porzadniejszego.

Mój mąż zawsze twierdzi, że jemu nie piszczy tylko mi hehe i że za mocno naciskam na wózek.

Wesola a.to taki badziew :-) a sa te z wypelnieniem steropianowym? Jak na tym spac :-)

Ale cos w tym naciskaniem chyba jest. Bo moj zaczal piszczec jak chrzesniak sie zawiesil na raczce

Wesoła nie wiem co tam w srodku jest. Takie cos jak w poduszce tylko bardziej nabite? Zadnych kulek itp. Dla mnie ok;) nic nie szelesci.

Ja mam wozek emmaljunga edge duo combi i jest to kolumbryna. Duzy i ciezki ale dla malucha wygodny. Ma duze pompowane kola. Przezyl juz moją dwojkę i nic mu nie jest. Do samochodu mam starą inglesine swift i przeklinam ją jak tylko mogę ale szkoda mi kupowac inny bo raczej rzadko uzywam. Tez sie ciągle zastanawiam czy nie bedziemy potrzebowac wozka rok po roku bo synus bedzie mial rowne 2 latka jak mlode się urodzi. Poki co czekam i zobacze jak bedzie sobie radzil. Mamy profilowaną przyczepkę dla dwojki dzieci z mozliwoscią pchania i hamakiem/ wkładką dla malych niemowląt wiec jak zrobi się cieplej na wiosnę to bede mogla juz nią jezdzic. W sumie najgorzej bedzie zimą ale czas pokaze.

reklama
Mój syn to chyba się przerzuci na nogi bo już yeraz ładnie chodzi, ale puki co małe odległości bo on się co chwila zatrzymuje i musi popatrzeć hehe więc ja więcej stoję. :p

Ale zobaczymy fo lata wcześniej i tak niż latem nie będę kupowala wózka.

Do góry