reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

ja miałam przy Krystianie espiro cos tam ... nie pamietam dokladnie ale dosc podobny do owczesnego x-landera...
jak dla mnie zbyt masywna spacerowka - dla dziecka wygodna ale dla mobilnej osoby troche nieporeczna...

teraz fajnym plusem jest opcja montazu na tak zwany klik ... 7 lat temu niestety spacerowke montowalo sie beznadziejnie wiec fajnie ze to poprawili...

takze jak dla mnie zbyt masywna spacerowka;) ale oczywiscie kazdy lubi co innego... ja duzo jezdze wiec szukam wozka 3 w 1 ale z drobniejsza spacerowka;)

jua się zakochałam ;) w tym ...ale mimo ze moglabym sobie pozwolic to nie pogielo mnie chyba jeszcze :D
Link do: STOKKE® TRAILZ® GŁĘBOKI - SPACEROWY BLACK

ale wlasnie cos takiego byloby idealne...

reklama
Ja mialam I chyba go zostawie espiro atlantic gondola super, spacerowka za duza.nie uzywana ani razu. Naszczescie byl kupiony uzywany. Pozniej kupilam sama spacerowke espiro magic I jestem.mega zadowolona

Marta nie że coś nie tak ;-) po prostu nie potrzebuje kupować zestawu bo mam już mała spacerowke ;-)
Mi potrzebna fajna duża gondola na spacery. Nie zamierzam jej nigdzie wozić autem. Będzie sobie stała na klatce bo mieszkamy na parterze.

Też mam spacerowke Espiro ale Trip i jest okej ale nie jakaś super. Więc pewnie kupię lepsza. Zresztą pomyślę jeszcze na razie sobie gdybam. Muszę to przemyśleć.

Jako ciekawostka powiem wam że mój mąż mówi że wybrałam drogi wózek. 1700 zł 2w1 co miałam dla synka ;-)

no ja z gondoli espiro tez bylam zadowolona ;)

nawet znalazlam mojego wtedy jeszcze okruszka na spacerku ;)
jejku zapomniałam, że on był taki malutki:)

Załączniki

• Zdjęcie128.jpg
    Zdjęcie128.jpg
    701,1 KB · Wyświetleń: 111
Ja z gondoli też mega zadowolona byłam. Duża i wygodna. Spacerówka mniej fajna. Miałam Jego Fyn

Aria man ten sam. Nawet w tych samych kolorach ale cos tam chyba czarnego jest na budzie u mnie tak mi sie wydaje :-) spacerowki nigdy nie uzylam :-) ale kupilam uzywany wiec nic nie stracilam

Ann mamy podobne odczucia. Też teraz mam Jedno Fyn i jak gondole uwielbialam, tak spacerówki nie cierpię.

A mówili mi, weź 2w1 i później kup porządną spacerowke, to olalam, bo przecież ja, ciężarna wkrótce matka wiedziałam lepiej! :p

Ma może któraś z Was lub zastanawiała się nad wózkiem rok po roku? Nie wiem czy w ogóle się w to bawić, no ale rozważyć muszę, nie wyobrażam sobie w zimie starszego dziecka na tej dostawce do stania za wózkiem...

Virtuti heh powiem Ci ze czytałam przed zakupem że mamy narzekają na spacerowke ale się uparlam i miałam. Dało się jeździć ale nie była jakaś ekstra.
Któraś mama z małym dzieckiem pisała o wózku rok po roku. Ale nie pamiętam która.

Ja liczę że mój już wtedy dwu latek da radę sam. Bo już teraz często spacerujemy bez wózka.

reklama
Virtuti ja myslalam ale nie wiem. Mieszkam na wsi, wystawie wozek pod domem I nie musze daleko chodzic na spacery. Jesli synek do wakacji dalej bedzie taki wozkowy to bedziemy myslec. Narazie rozwazam podstawke

Do góry