8Ania8
Fanka BB :)
Miałaś niedomogę lutealną?Jest i prog!
Biorę progesteron bensis 200 2x dziennie jak coś pewnie dlatego taki
PS. Super wyniki, gratulacje !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałaś niedomogę lutealną?Jest i prog!
O wow myślałam że moje prawie 50 to mega dużoJest i prog!
A jakie macie wskazania do badania?Słuchajcie, a wie któraś z Was, czy warto badać zarodki w przypadku invitro? Nie będzie to refundowane, jednak w naszym przypadku lekarz powiedział, że to może być kluczowe.
Słuchajcie, a wie któraś z Was, czy warto badać zarodki w przypadku invitro? Nie będzie to refundowane, jednak w naszym przypadku lekarz powiedział, że to może być kluczowe.
Nie, nie.Ej mam jeszcze jedno pytanie, totalnie nie znam się na in vitro, jest to nowy temat
Czy przy każdej procedurze uzyskuje się zarodki za każdym razem?
Chodzi mi o to, że refundacji podlega 6 transferów. Za każdym razem pobierają i zapładniają komórki? Czy mrożenie? Totalnie nie mogę się połapać
Program obejmuje 6 procedur - max 4 z własnymi komórkami i 2 z komórką dawczyni.Ej mam jeszcze jedno pytanie, totalnie nie znam się na in vitro, jest to nowy temat
Czy przy każdej procedurze uzyskuje się zarodki za każdym razem?
Chodzi mi o to, że refundacji podlega 6 transferów. Za każdym razem pobierają i zapładniają komórki? Czy mrożenie? Totalnie nie mogę się połapać
6? Ja słyszałam, ze 3Program obejmuje 6 procedur - max 4 z własnymi komórkami i 2 z komórką dawczyni.
A jedna procedura to stymulacja, punkcja, zapłodnienie komórek i tyle transferów ile będzie zarodków
ogólnie polecam instagram nasz bocian, teraz cały czas jest mnóstwo postów, q&a i informacji o ivf6? Ja słyszałam, ze 3