Tak, robię jutroJa wytrzymuje i robię jutro rano test ale czuję właśnie też pobolewanie brzucha coraz bardziej... No ja według aplikacji owulacje miałam 17.11. Więc zobaczymy jutro. Też jutro robisz test ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, robię jutroJa wytrzymuje i robię jutro rano test ale czuję właśnie też pobolewanie brzucha coraz bardziej... No ja według aplikacji owulacje miałam 17.11. Więc zobaczymy jutro. Też jutro robisz test ?
Trzymam kciukiJa dziś kupiłam 3 testy jutro 28dc ale owulacja raczej była koło 16-17 dc. W czwartek był śnieżnobiały test. Brzuch już coraz bardziej mnie boli...
Ja karmiłam oboje prawie 2 lata. Młoda sama się odstawiła po pozytywnym teście. Żadnych leków na zatrzymanie nie brałam. Widać już ledwo co z nich kapałoNie dostawilabym dziecka od piersi z powodu chęci kolejnej ciąży. Po prostu. Każde z trojki dzieci *karmiłam do samoodstawienia ... ale to nie ten wątek
*najmłodsze ma 11 miesięcy i też tak zamierzam
Już tam jesteśmy więc zapraszamy resztę dziewczynto z tymi jutrzejszymi testami to dziewczyny już na grudniowy
Ej, nie no ! Przejdź również z nami na grudzień jak już jutro zrobisz test i duch będzie ciemniejsza kreskąJa tu dam info bo jestem zapisana na dziś na testowanie nie chce tam zamieszania robić. Jak będzie biało to zapisze się na testowanie w grudniu jak dostanę @ choć może być dopiero na styczeń z moimi długimi cyklami
Przykro mi powodzenia w kolejnym cykluDziewczyny u mnie niestety przyszła @, kolejny cykl zakończony niepowodzeniem
Oo to jak u nasJa karmiłam oboje prawie 2 lata. Młoda sama się odstawiła po pozytywnym teście. Żadnych leków na zatrzymanie nie brałam. Widać już ledwo co z nich kapało