reklama
Żołna
Fanka BB :)
Ja karmiłam oboje prawie 2 lata. Młoda sama się odstawiła po pozytywnym teście. Żadnych leków na zatrzymanie nie brałam. Widać już ledwo co z nich kapałoNie dostawilabym dziecka od piersi z powodu chęci kolejnej ciąży. Po prostu. Każde z trojki dzieci *karmiłam do samoodstawienia ... ale to nie ten wątek
*najmłodsze ma 11 miesięcy i też tak zamierzam

a.może.ciążaa
Zaciekawiona BB
Dziewczyny u mnie niestety przyszła @, kolejny cykl zakończony niepowodzeniem 

Patii26
Już tam jesteśmyto z tymi jutrzejszymi testami to dziewczyny już na grudniowy![]()

Patii26
Ej, nie no ! Przejdź również z nami na grudzień jak już jutro zrobisz test i duch będzie ciemniejsza kreskąJa tu dam info bo jestem zapisana na dziś na testowanienie chce tam zamieszania robić. Jak będzie biało to zapisze się na testowanie w grudniu jak dostanę @ choć może być dopiero na styczeń z moimi długimi cyklami
![]()

Patii26
Przykro miDziewczyny u mnie niestety przyszła @, kolejny cykl zakończony niepowodzeniem![]()

Karolina2495
Oo to jak u nasJa karmiłam oboje prawie 2 lata. Młoda sama się odstawiła po pozytywnym teście. Żadnych leków na zatrzymanie nie brałam. Widać już ledwo co z nich kapało![]()

MamaR
Przykro miDziewczyny u mnie niestety przyszła @, kolejny cykl zakończony niepowodzeniem![]()

reklama
MamaR
Ok to wbijamEj, nie no ! Przejdź również z nami na grudzień jak już jutro zrobisz test i duch będzie ciemniejsza kreską![]()

Podziel się: