Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo@królowa_kresek😉🙃 jeszcze ja zdążę z życzeniami samych wspaniałości, w tym nadziei - żeby Cię nigdy nie opuszczała byłam tu z Tobą tylko przez ten wątek, ale podczytywałam też styczniowe i lutowe kreski, i zdążyłam się zorientować ile znaczysz dla wielu dziewczyn tutaj. Cieszę się, że chociaż ten jeden miesiąc mogłam również korzystać z Twojej wiedzy i wsparcia Życzę Ci wszystkiego, co najlepsze!
@fckathy dzięki za prowadzenie wątku
@K1991 będę tęsknić rówieśniczko na listopadówki już nie zdążę wskoczyć, ale póki nie uciekniecie na prywatny, to będę podglądać co tam u Was i cały czas będziesz dla mnie tym przykładem, że się da - chociaż wiem, że są tuż też starsze dziewczyny ale rocznik łączy, no i zaledwie ten miesiąc różnicy
trzymam bardzo mocno kciuki za szczęśliwy finał za pozostałe dziewczyny, którym udało się zobaczyć w marcu upragnione dwie kreski tak samo
Może nasze dzieci też będzie dzielić tylko miesiąc obyś już w kwietniu zmykała na wątek dla mam@królowa_kresek😉🙃 jeszcze ja zdążę z życzeniami samych wspaniałości, w tym nadziei - żeby Cię nigdy nie opuszczała byłam tu z Tobą tylko przez ten wątek, ale podczytywałam też styczniowe i lutowe kreski, i zdążyłam się zorientować ile znaczysz dla wielu dziewczyn tutaj. Cieszę się, że chociaż ten jeden miesiąc mogłam również korzystać z Twojej wiedzy i wsparcia Życzę Ci wszystkiego, co najlepsze!
@fckathy dzięki za prowadzenie wątku
@K1991 będę tęsknić rówieśniczko na listopadówki już nie zdążę wskoczyć, ale póki nie uciekniecie na prywatny, to będę podglądać co tam u Was i cały czas będziesz dla mnie tym przykładem, że się da - chociaż wiem, że są tuż też starsze dziewczyny ale rocznik łączy, no i zaledwie ten miesiąc różnicy
trzymam bardzo mocno kciuki za szczęśliwy finał za pozostałe dziewczyny, którym udało się zobaczyć w marcu upragnione dwie kreski tak samo
tu już nikogo nie ma, starające się dziewczyny są na wątku kwietniowym,Cześć dziewczyny powiedzcie mi proszę, zrobiłam progesteron na własną rękę... gin mi przepisał, żebym zażywała bo mam dzień plamień przed @ po cp. 20dc i prog 15.70 czyli prog mam w normie jak dobrze rozumiem ?