reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Dziewczyny, a czy któraś z Was orientuje się, czy grzanie pleców ma jakiś wpływ na kobiecą płodność? 😆😅 Wiem że to może głupie pytanie, ale zaczęłam się zastanawiać, bo w sumie narzeczony ma nie przegrzewać jajek i sauna i gorące kąpiele odpadły. A ja mam problem z lędźwiami i często jeżdżę w aucie z podgrzewany siedzeniem albo używam poduszki elektrycznej na lędźwie. 🫠🤔 Któraś z Was coś kojarzy? A jak to było z tym gorącymi kąpielami? Tam był jakiś moment w którym się nie miało ich brać w cyklu? Bo też mi coś świta i już od paru miesięcy nie kąpałam się w wannie właśnie bo sobie coś zafiksowałam, że nie mogę. 😅
Faceci po to mają jajka na zewnątrz, żeby ich nie przegrzewać. A Ty kobieto żyj pełnią życia i się grzej, i kąp ile chcesz, we wrzątku raczej nie zamierzać leżeć 😅

reklama
Nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja się już zmęczyłam tym siedzeniem przy stole i skubaniem co chwilę troszkę wędlinki, troszke placuszka😅 masakra. Dobrze że już jestem w domu i mogłam się położyć i jest już luz😂

@fckathy Bardzo Ci dziękuję za prowadzenie marcowych kresek🙂😍 wniosłaś tu wiele dobrci, pozytywnej energii oraz wiedzy i przydatnych informacji 🥰 wielkie dzięki ! 🙂

Ostatnia edycja:
Ciekawe.. No trudno powiedzieć od czego zle samopoczucie.
Może jest jakiś skladnik który Ci uczula.
Z tego co pamiętam to w ulotce nie ma zadnych skutków ubocznycb
Odkryłam, po prostu muszę duzo więcej zjeść niż pol kanapki jak rano :D do obiadu i kolacji (jak się domyślały obfitych) wjechało już bez bólów :)

reklama
Chciałam Wam życzyć dziewczyny też spokojnych, słonecznych, radosnych jajecznych świąt 🙂 🐣🐤
Ja po tym dzisiejszym teście nie mam jakiegoś cudownego humoru. Wręcz mam jakieś takie myśli, że ja sobie odmawiam wielu rzeczy i w ciąży nie jestem. Inne piją, palą itd bez problemu. Wiem że to truizm.
Przyznam się bez bicia, popalałam e-papierosa, starania, problemy, rzuciłam. Czasami kupowałam sobie jednorazówkę elektroniczną na imprezę, potem miałam wyrzuty sumienia. Dzisiaj po tym białym teście mam taką ochotę usiąść przed domem, puścić chmurkę i sobie poryczeć żeby się oczyścić.
Sorry za ten wywód ale musiałam wyrzucić z siebie 😅
A puść jak potrzebujesz 😘 Ja czasami potrzebuje wypić drinka z mężem 🤷 miesiąc, w którym zaszłam w donoszoną ciążę był mocno zakrapiany 🙈 jakoś tak rocznicowo nam się zrobiło, romantyczny wypad, romantyczne wieczory 🤷. Trzeba o siebie dbać ale to też czasami oznacza pozwolić sobie na luz

Do góry