K448
Fanka BB :)
będę trzymać kciuki, żeby się spelnilogratulacje Kochana!!! Ja z kolei marzę o bliźniakach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będę trzymać kciuki, żeby się spelnilogratulacje Kochana!!! Ja z kolei marzę o bliźniakach
Jeśli są ku temu wskazania to myślę, że warto. Oszczędzicie sobie dodatkowy stres i zawód, jeśli transfer miałby się nie udać przez wadę zarodka.Słuchajcie, a wie któraś z Was, czy warto badać zarodki w przypadku invitro? Nie będzie to refundowane, jednak w naszym przypadku lekarz powiedział, że to może być kluczowe.
Czy ten lek się w lodówce przechowuje czy nie koniecznie?Ja po monitoringu.
Mamy na obu jajnikach pęcherzyk po 15 mm.
Przez weekend owulacja.
W sobotę rano mam zaaplikować zastrzyk zivafert wieczorem seksy i tak samo w niedzielę.
Chyba się na to zdecydujemy. Czeka nas tylko konsultacja z genetykiem, immunolog i możemy zaczynaćJeśli są ku temu wskazania to myślę, że warto. Oszczędzicie sobie dodatkowy stres i zawód, jeśli transfer miałby się nie udać przez wadę zarodka.
Z drugiej strony badanie nie daje żadnej gwarancji, że na późniejszym etapie rozwoju nie wyjdą jakieś nieprawidłowości.
Zivafertu nie trzeba trzymać w lodówceCzy ten lek się w lodówce przechowuje czy nie koniecznie?
jak nasienie dobre to codziennie a jak słabe to lepiej co 2 dzień.Jaki macie patent na starania ? Wiem że niektórzy mówią że najlepiej co 2 dzień,ja się zastanawiam czy od piku na następny dzień seksy wystarczą a później już na luzie kiedy się zachce czy jednak lepiej przez pare dni codziennie po piku się starać przez jakiś czas ?