Myszko
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zgadzam się! Co to za porzucanie Kresek przy moim pierwszym wątku?!?Hej Kochane! Ja już raczej na majowy wątek się nie zapiszę. Moja obecność i tak niewiele wnosi Będę podglądać zza krzaka
@KaMaLi dziękuję za świetne prowadzenie wątku
Dziewczyny trzymam kciuki za Was i za Wasze przyszłe bobaski bardzo mocno Jesteście mega dzielne i wspaniałe
Wątek kwietniowy jest już zamknięty. Jeśli chcesz dołączyć do grona staraczek (tzw. kresek) tu na forum to podsyłam linka do wątku na maj gdzie możesz się zapisać po zapoznaniu się z regulaminem na pierwszej stronieDziewczyny ja z takim pytaniem , jestem po punkcji, okres po punkcji dostałam tydzień po punkcji,i ten cykl mam czekać bo miałam hiperstymuacje, organizm musi dojść do siebie i to jest okej, ale pytanie kiedy dostałyście drugi okres licząc od punkcji?? Bo powiem wam że jak nigdy czekam na ten okres bo mam szykować się do transferu w tym cyklu
Może lepiej zajrzysz na wątek o in vitro...?Dziewczyny ja z takim pytaniem , jestem po punkcji, okres po punkcji dostałam tydzień po punkcji,i ten cykl mam czekać bo miałam hiperstymuacje, organizm musi dojść do siebie i to jest okej, ale pytanie kiedy dostałyście drugi okres licząc od punkcji?? Bo powiem wam że jak nigdy czekam na ten okres bo mam szykować się do transferu w tym cyklu
Dzięki za informacje. Problem jest właśnie taki, że jestem już po owu..
nie wiem o co chodzi, ale widać gołym okiem jak temperatura skacze u mnie przez tą jedną godzinę :
6:30 (jakby była 5:30) : 35.31
7:30 : 36,61
Nie wiem już totalnie jak do tego podejść
Teraz jeszcze jak tak patrzę na ten wykres, to widzę że w poprzednim cyklu temperatura była jakoś znacznie wyższa.
To jest już zamknięty wątek miesięczny z miesiąca na miesiąc przenosimy się na inny, obecnie jesteśmy na czerwcowych kreskach i widziałam, że wrzucałaś już to samo pytanie.Witam ,pomożecie zinterpretować kiedy mogła być owu ?
8,9,10 dc śluz plodny ,testy dodatnie już w 9 dc
Dołączam dwa ostatnie wykresy z maja i z teraz
Tak w tym samym miejscu mierze i nie biorę żadnych leków, alkohol rzadkoTo jest już zamknięty wątek miesięczny z miesiąca na miesiąc przenosimy się na inny, obecnie jesteśmy na czerwcowych kreskach i widziałam, że wrzucałaś już to samo pytanie.
Nikt Ci tak naprawdę nie powie, kiedy (i czy) miałaś owu. Jeśli chcesz sprawdzić czy w ogóle była, to najlepiej idź na USG. A w przyszłości jeśli chcesz dokładnie wyłapać owu, to najlepiej zrób sobie pełny monitoring cyklu z równoczesnym mierzeniem temperatury, to wtedy będziesz widziała jak Ci się to pokrywa. Jak dla mnie te wykresy nie są jasne Pisałaś, że mierzysz codziennie o tej samej porze - a też w tym samym miejscu? Czy sen jest przerywany, wstajesz w nocy? Pijasz alkohol, bierzesz jakieś środki przeciwbólowe?