fckathy
Fanka BB :)
gratulacje Kochana!!! Ja z kolei marzę o bliźniakachjeny, nie strasz
Mowila mi żeby zastrzyk brać bo na 20 lat praktyki miała tylko 3 takie przypadki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje Kochana!!! Ja z kolei marzę o bliźniakachjeny, nie strasz
Mowila mi żeby zastrzyk brać bo na 20 lat praktyki miała tylko 3 takie przypadki
W takim razie życzę Ci tych bliźniaków .gratulacje Kochana!!! Ja z kolei marzę o bliźniakach
Ja biorę też besins i mi się wydaje, że on nie zaburza wyników. Ostatnio po tym cyklu z Ovitrelle badałam i był lekko ponad 5 przy braku ciąży.Jest i prog!
Biorę progesteron bensis 200 2x dziennie jak coś pewnie dlatego taki
cofam, może jednak zaburzaProgesteron bensis wychodzi we krwi wiec na dwoje babka wróżyła
tego ci życzę w takim razie!gratulacje Kochana!!! Ja z kolei marzę o bliźniakach
trojaczki lub więcej to chyba too muchW takim razie życzę Ci tych bliźniaków .
A jakby były trojaczki albo i więcej to też?
Mnie już teraz ciągnie jak na okres
Zdecydowanie to nie mój dzień dzisiaj.
Nastrój -100…samopoczucie fizyczne nie wiele lepsze. Na samą złość spotykam codziennie same kobiety z brzuszkami. Najbardziej jednak poczułam frustrację widząc taką z brzuchem i papierosem w buzi, a w ręce jakiś energetyk czy coś
Natomiast chciałabym spytać Was, może któraś ma wiedzę w temacieSłuchajcie, a wie któraś z Was, czy warto badać zarodki w przypadku invitro? Nie będzie to refundowane, jednak w naszym przypadku lekarz powiedział, że to może być kluczowe.
Natomiast chciałabym spytać Was, może któraś ma wiedzę w temacie