anyżowa
Fanka BB :)
Jak to młodsza?! to ile Ty masz latDziecko Kochane, przecież Ty jesteś ode mnie młodsza!
Ale tak - na starość bede starym, wesołym, kolorowym babskiem ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to młodsza?! to ile Ty masz latDziecko Kochane, przecież Ty jesteś ode mnie młodsza!
Ale tak - na starość bede starym, wesołym, kolorowym babskiem ;D
A na ile wyglądam?Jak to młodsza?! to ile Ty masz lat
Haha coś mi tu nie pasujeA na ile wyglądam?
Nadal mi się wydaje, że mam 25, ale metryka mówi o dekadzie więcejHaha coś mi tu nie pasuje
No to prawie równolatkiNadal mi się wydaje, że mam 25, ale metryka mówi o dekadzie więcej
I świetnie, że czujesz się młodo!Nadal mi się wydaje, że mam 25, ale metryka mówi o dekadzie więcej
Taaa… Ja w Twoim wieku…No to prawie równolatki
I nie planuję tego zmieniać! Mam świetne geny i rodziców godnych naśladowaniaI świetnie, że czujesz się młodo!
Mam prawie 34 a poza tym nowa gąbka do naczń zaczęła mnie cieszyć już 2 lata temu!Taaa… Ja w Twoim wieku…