reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Spokojnie, nie wystraszy :) taki doustny jest super na malutki nosek ale na późniejsze gluty tylko ten podłączany do odkurzacza :) ja kupiłam elektryczny z brauna, ma dobre opinie. Więc na początek coś takiego a później do odkurzacza. Mam mało pary w płucach żeby sama ciągnąć a mąż by mi się prędzej pochorował niż to zrobił 🤣
Rozumiem męża 🤣 serio miałam taki przy synku i za każdym razem miałam odruch wymiotny, u mnie za odkurzacz robił właśnie mąż, bo mu wmówiłam, że mam za słabe płuca (nie przyznałam się dlaczego nie mogę sama odciągać ) 😂

Dziewczyny a jeszcze mam pytanie, termin mam na koniec lutego więc jaki otulacz kupić zimowy czy raczej ten uniwersalny? No na początku raczej dużo jeździć nie będziemy a później to przecież już wiosna..
I jeszcze mam pytanie jaki rodzaj materiału polecacie - bo jest ich tyle, że to szaleństwo.

Dziewczyny a jeszcze mam pytanie, termin mam na koniec lutego więc jaki otulacz kupić zimowy czy raczej ten uniwersalny? No na początku raczej dużo jeździć nie będziemy a później to przecież już wiosna..
I jeszcze mam pytanie jaki rodzaj materiału polecacie - bo jest ich tyle, że to szaleństwo.
Ale o jakim otulaczu mówisz? Do fotelika? Czy śpiworku do wózka?

Ja śpiworek do gondoli kupiłam zimowy, ocieplany. Do fotelika cieńszy, bawełniany. To i tak będzie tylko w drodze z i do auta. Najwyżej kocem wtedy jeszcze małego otulę. A w aucie przecież ciepło. A termin mam na początek stycznia. Skoro Ty masz na koniec lutego to chyba też typowy zimowy do fotelika zbędny. Cieńszy dłużej posłuży ale to oczywiście Twoja decyzja 😊

Ja do wózka kupuje gruby śpiworek ale liczę że w kolejnym sezonie będzie jeszcze dobry, a do auta kupiłam ocieplony ale nie taki meeeega gruby. Wrzucam zdjęcia w załącznik 😊

Załączniki

• Screenshot_2024_1031_152623.jpg
    Screenshot_2024_1031_152623.jpg
    163,2 KB · Wyświetleń: 36
Dziewczyny, a możecie polecić jakiś laktator?
Wzięłam się za te wyprawkę i głowa mi peka. Pewnie każda tak miala przy pierwszym dziecku. Na katarek sobie zapisałam już screena na ten z Cannpol babies 😅🤣

reklama
Dziewczyny, a możecie polecić jakiś laktator?
Wzięłam się za te wyprawkę i głowa mi peka. Pewnie każda tak miala przy pierwszym dziecku. Na katarek sobie zapisałam już screena na ten z Cannpol babies 😅🤣
to polecam ogolnie jak bedziesz robila zakupy na stronie canpola zapisac sie do newslattera czy jak sie to zwie to dostaniesz rabat -20% na pierwsze zakupy. Ja wlasnie tam bede podpaski zamawiac i duperelki jakies 😃

Do góry